Breaking Bad

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
The Shield на рамниште на Breaking Bad? Озбилно Корун?
Што е следно, дека Teen Wolf е спин оф серија на Beowulf?

Breaking Bad = топ серија
Shield = топ серија

Hence...

Исто и Teenwolf можеш, по препорака на Џимеј :D

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
The Shield на рамниште на Breaking Bad? Озбилно Корун?
Што е следно, дека Teen Wolf е спин оф серија на Beowulf?

Shield e majka na breaking bad be drugarce....SHIELD E VRVOVI......steta so ja nemas gleano pa da znaes so zboris

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.439
Поени од реакции
25.379
Shield e majka na breaking bad be drugarce....SHIELD E VRVOVI......steta so ja nemas gleano pa da znaes so zboris
Те сфаќам Коцка и тебе ти е тежок хипстерскиот живот, почнаа повеќе од 5 души да ја гледаат Брејкинг Бед и полека ја отсакуваш. Серијава се споредува со малку други серии и хајпот околу неа е оправдан, сакал признал или не.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Те сфаќам Коцка и тебе ти е тежок хипстерскиот живот, почнаа повеќе од 5 души да ја гледаат Брејкинг Бед и полека ја отсакуваш.

abe i ja ne sfajkam kako toa breaking bad ja stavas pred shield....ali tova e

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353

Штета шо ја немаш гледано The Wire за да го видиш врвот на полициските драми(иако е многу повеќе од тоа) и воопшто врвот на ТВ уметноста во која спаѓа и Breaking Bad.

Ама добро, ептен оф топик се истера муабетов... ова чекањево на нова сезона убива.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
BB ~ The Wire ~ Sopranos> The Shiled.

Сите се серии кои вредат да се гледаат, no doubt ама сепак The Shield е на малце пониско ниво генерално.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Мислам дека оваа сцена ќе има значење на крајот, посебно реченицата - "Everyone dies in this movie"

Ако некој друг кажал до сеа - сори.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Штета шо ја немаш гледано The Wire за да го видиш врвот на полициските драми(иако е многу повеќе од тоа) и воопшто врвот на ТВ уметноста во која спаѓа и Breaking Bad.

Ама добро, ептен оф топик се истера муабетов... ова чекањево на нова сезона убива.

ja iam gleano i the wire i ne mi naprai tolku film...kolku so mi napraia shield i bb

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Штета што Брејкинг Бед е толку тешка за загледување бидејќи прва сезона, а посебно првите епизоди може да се каже и дека се помалку депресивни а повеќето луѓе немаат нерви за такви серии.

Јас ја откажав по изгледани 2 епизоди и после неколку месеци среќа пак и дадов втора шанса.

Неспорен е квалитетот и кај мене до скоро беше на прво место од сериите што ги имам гледано (според квалитет) ама падна заради Band of Brothers.
Како и да е серијата има малку гледачи за квалитетот што го нуди.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.718
Поени од реакции
34.268

Мислам дека оваа сцена ќе има значење на крајот, посебно реченицата - "Everyone dies in this movie"

Ако некој друг кажал до сеа - сори.

Мислиш мислиш, или мислата те сопна некаде низ интернетот?

Инаку параноја ме фаќа, мислам дека форсираат индиректно дека Walt ќе го скинат, за да има изненадување на крај.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мислиш мислиш, или мислата те сопна некаде низ интернетот?

Инаку параноја ме фаќа, мислам дека форсираат индиректно дека Walt ќе го скинат, за да има изненадување на крај.

Мислам, зашто сеа сум до таму во повторното гледање на епизодите. Втор пат да гледа е супер иначе, се ужива повеќе во убавите кадри кои ги има серијава.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не го гледајте Хенк кај Jimmy Kimmel, има some kind of spoiler. Ваљда, ако не дупеше ќелавиот. Сепак поарно не глеајте. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom