џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.439
- Поени од реакции
- 25.379
The Shield на рамниште на Breaking Bad? Озбилно Корун?The Shield
Што е следно, дека Teen Wolf е спин оф серија на Beowulf?
The Shield на рамниште на Breaking Bad? Озбилно Корун?The Shield
The Shield на рамниште на Breaking Bad? Озбилно Корун?
The Shield на рамниште на Breaking Bad? Озбилно Корун?
Те сфаќам Коцка и тебе ти е тежок хипстерскиот живот, почнаа повеќе од 5 души да ја гледаат Брејкинг Бед и полека ја отсакуваш. Серијава се споредува со малку други серии и хајпот околу неа е оправдан, сакал признал или не.Shield e majka na breaking bad be drugarce....SHIELD E VRVOVI......steta so ja nemas gleano pa da znaes so zboris
Те сфаќам Коцка и тебе ти е тежок хипстерскиот живот, почнаа повеќе од 5 души да ја гледаат Брејкинг Бед и полека ја отсакуваш.
Shield e majka na breaking bad be drugarce....SHIELD E VRVOVI......steta so ja nemas gleano pa da znaes so zboris
Штета шо ја немаш гледано The Wire за да го видиш врвот на полициските драми(иако е многу повеќе од тоа) и воопшто врвот на ТВ уметноста во која спаѓа и Breaking Bad.
Ама добро, ептен оф топик се истера муабетов... ова чекањево на нова сезона убива.
Мислам дека оваа сцена ќе има значење на крајот, посебно реченицата - "Everyone dies in this movie"
Ако некој друг кажал до сеа - сори.
Мислиш мислиш, или мислата те сопна некаде низ интернетот?
Инаку параноја ме фаќа, мислам дека форсираат индиректно дека Walt ќе го скинат, за да има изненадување на крај.