Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Oк, само што завршив со 4 сезона. Спојлер алерт Феноменално финале на истата, каков начин да умре садистичкото копиле оу јеа. Леле, вратоврската-момент :vozbud: Мртов ли е стварно ? А што се деси со Мајк, не е ваљда дека пропуштив некоја епизода у пм ? Извинете не знам како се става спојлер

Oк, само што завршив со 4 сезона. Спојлер алерт Феноменално финале на истата, каков начин да умре садистичкото копиле оу јеа. Леле, вратоврската-момент :vozbud: Мртов ли е стварно ? А што се деси со Мајк, не е ваљда дека пропуштив некоја епизода у пм ? Извинете не знам како се става спојлер
Гас стварно умре, додека Мајк го хранеше Вендел, на кој другите кокошки не му даваа да се најаде.

Vince Gilligan, стои позади оваа брилијатна серија, тоа го знаете сите...но она што не го знаете е дека истиот човек стои позади сценариото на можеби најдобрата SF серија на сите времиња.

Која е таа серија?

The X Files !!!

OaI8u.jpg

He is not in danger. He is the danger. :D

Ако одат по таа логика се` шо правиш е како играње шах. Само за да изгледаат паметни бе... :facepalm:

„Си мислиш: ОК, ако ја изхејтам серијава, Псисајд нема да ми стави лајк, ама па ако ми вреди хејтов ќе добијам лајкови од повеќе други, па може и цитати/тагови. Значи, мораш да размилуваш како шахист.“

Mythbusters ќе испитуваат колку е реално снимањето на Breaking Bad. Во епизода која наскоро ќе ја снимаат, ќе го испитуваат инцидентот со Jesse, Emilio, кадата со флуороводородна кислелина во првата сезона.

А во некоја следна епизода ќе испитуваат и други сцени oд ВВ, како шо е " Yeah bitch! Magnets! " сцената.

Ова ќе биди интересно за гледање...

Yeah, science! :D

Ако одат по таа логика се` шо правиш е како играње шах. Само за да изгледаат паметни бе... :facepalm:

„Си мислиш: ОК, ако ја изхејтам серијава, Псисајд нема да ми стави лајк, ама па ако ми вреди хејтов ќе добијам лајкови од повеќе други, па може и цитати/тагови. Значи, мораш да размилуваш како шахист.“
Всушност животот е една голема партија шах :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom