Breaking Bad

CUCULIGA

Баксуз
Член од
12 август 2012
Мислења
84
Поени од реакции
53
Oк, само што завршив со 4 сезона. Спојлер алерт Феноменално финале на истата, каков начин да умре садистичкото копиле оу јеа. Леле, вратоврската-момент :vozbud: Мртов ли е стварно ? А што се деси со Мајк, не е ваљда дека пропуштив некоја епизода у пм ? Извинете не знам како се става спојлер

D

dystopian

Гостин
Oк, само што завршив со 4 сезона. Спојлер алерт Феноменално финале на истата, каков начин да умре садистичкото копиле оу јеа. Леле, вратоврската-момент :vozbud: Мртов ли е стварно ? А што се деси со Мајк, не е ваљда дека пропуштив некоја епизода у пм ? Извинете не знам како се става спојлер
Гас стварно умре, додека Мајк го хранеше Вендел, на кој другите кокошки не му даваа да се најаде.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Vince Gilligan, стои позади оваа брилијатна серија, тоа го знаете сите...но она што не го знаете е дека истиот човек стои позади сценариото на можеби најдобрата SF серија на сите времиња.

Која е таа серија?

The X Files !!!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Ако одат по таа логика се` шо правиш е како играње шах. Само за да изгледаат паметни бе... :facepalm:

„Си мислиш: ОК, ако ја изхејтам серијава, Псисајд нема да ми стави лајк, ама па ако ми вреди хејтов ќе добијам лајкови од повеќе други, па може и цитати/тагови. Значи, мораш да размилуваш како шахист.“

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Mythbusters ќе испитуваат колку е реално снимањето на Breaking Bad. Во епизода која наскоро ќе ја снимаат, ќе го испитуваат инцидентот со Jesse, Emilio, кадата со флуороводородна кислелина во првата сезона.

А во некоја следна епизода ќе испитуваат и други сцени oд ВВ, како шо е " Yeah bitch! Magnets! " сцената.

Ова ќе биди интересно за гледање...

Yeah, science! :D

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ако одат по таа логика се` шо правиш е како играње шах. Само за да изгледаат паметни бе... :facepalm:

„Си мислиш: ОК, ако ја изхејтам серијава, Псисајд нема да ми стави лајк, ама па ако ми вреди хејтов ќе добијам лајкови од повеќе други, па може и цитати/тагови. Значи, мораш да размилуваш како шахист.“
Всушност животот е една голема партија шах :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
^ Има и дел од спотот за песната.

А еве го видето целосно

Kajgana Shop