Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
очекував повеќе
само те молам не ми пишувај сеа цел текст објаснувајќи како тебе ти се допаднало све итн, зашто веќе го стори тоа
јас очекував повеќе и тоа е тоа :D

очекував повеќе
само те молам не ми пишувај сеа цел текст објаснувајќи како тебе ти се допаднало све итн, зашто веќе го стори тоа
јас очекував повеќе и тоа е тоа :D

OJY7P.gif

Очекував повеќе од епизодава, ама добро помина и овака
W: The kids are gone.
J: Thank God!!!:pos:

Таман си беше епизодата. Чист пример зошто Breaking Bad е толку добра серија. За вас не знам, ама мене најмногу ме фасцинира тоа што продуцентите се способни да создадат тензија од било каква ситуација, без разлика дали станува збор за грабеж на воз, или пак фамилијарна вечера.

Не знам што повеќе очекувате. Последнава сезона од почеток до вчерашната епизода сите беа врв без исклучок! Сигурен сум дека и до крај ке биде така.

Фаците што ги праеше Џеси за време на свиркањето на Волтер, и за време на вечерата... :pos: епик...

Не знам што повеќе очекувате. Последнава сезона од почеток до вчерашната епизода сите беа врв без исклучок! Сигурен сум дека и до крај ке биде така.
Четврта сезона беше многу боље од 5-6 епизода па натака.

Таман си беше епизодата. Чист пример зошто Breaking Bad е толку добра серија. За вас не знам, ама мене најмногу ме фасцинира тоа што продуцентите се способни да создадат тензија од било каква ситуација, без разлика дали станува збор за грабеж на воз, или пак фамилијарна вечера.

Мене дури Скајлер ми беше тензична, мислев ќе каже се на сестра и..

Анон, тапа си.

Продуцентиве се врв.Толку беше тензично и мизерно на вечерата,што дури и јас се осетив неугодно :).Breaking Bad и Game of Thrones,што можеш да посакаш повеќе?Волтер е ѕвер,вистински badass,кога би замислил профил на прав мафијаш,кој има мозок и знае како да го употреби=Волтер.

Анон, тапа си.
Јес да е рано да се суди но сакаш да ми кажеш дека последниве 2 епизоди ти беа поинтересни од втората половина од 4та сезона?
Јас сум малце biased пошо Gus ми беше омилен лик али... ај бе да не брзам, верувам ќе ми ја направат поинтересна :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom