Breaking Bad

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
очекував повеќе
само те молам не ми пишувај сеа цел текст објаснувајќи како тебе ти се допаднало све итн, зашто веќе го стори тоа
јас очекував повеќе и тоа е тоа :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
очекував повеќе
само те молам не ми пишувај сеа цел текст објаснувајќи како тебе ти се допаднало све итн, зашто веќе го стори тоа
јас очекував повеќе и тоа е тоа :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Очекував повеќе од епизодава, ама добро помина и овака
W: The kids are gone.
J: Thank God!!!:pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Таман си беше епизодата. Чист пример зошто Breaking Bad е толку добра серија. За вас не знам, ама мене најмногу ме фасцинира тоа што продуцентите се способни да создадат тензија од било каква ситуација, без разлика дали станува збор за грабеж на воз, или пак фамилијарна вечера.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Не знам што повеќе очекувате. Последнава сезона од почеток до вчерашната епизода сите беа врв без исклучок! Сигурен сум дека и до крај ке биде така.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Фаците што ги праеше Џеси за време на свиркањето на Волтер, и за време на вечерата... :pos: епик...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Не знам што повеќе очекувате. Последнава сезона од почеток до вчерашната епизода сите беа врв без исклучок! Сигурен сум дека и до крај ке биде така.
Четврта сезона беше многу боље од 5-6 епизода па натака.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.709
Поени од реакции
34.251
Таман си беше епизодата. Чист пример зошто Breaking Bad е толку добра серија. За вас не знам, ама мене најмногу ме фасцинира тоа што продуцентите се способни да создадат тензија од било каква ситуација, без разлика дали станува збор за грабеж на воз, или пак фамилијарна вечера.
Мене дури Скајлер ми беше тензична, мислев ќе каже се на сестра и..

Анон, тапа си.

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Продуцентиве се врв.Толку беше тензично и мизерно на вечерата,што дури и јас се осетив неугодно :).Breaking Bad и Game of Thrones,што можеш да посакаш повеќе?Волтер е ѕвер,вистински badass,кога би замислил профил на прав мафијаш,кој има мозок и знае како да го употреби=Волтер.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Анон, тапа си.
Јес да е рано да се суди но сакаш да ми кажеш дека последниве 2 епизоди ти беа поинтересни од втората половина од 4та сезона?
Јас сум малце biased пошо Gus ми беше омилен лик али... ај бе да не брзам, верувам ќе ми ја направат поинтересна :D

Kajgana Shop

На врв Bottom