опаа се повеќе и повеќе нови на темава, тоа ме радува
моментот кога Џеси и мистер Вајт се најдоа заедно еден до друг во жолтите униформи пред мене поминаа сите слики од претходните епизоди во кои двајцата поминуваат низ се и сешто и чувството од прва сезона кое не можам да го опишам бидејќи до тој момент никогаш не сум го имал порано
значи како што видовме и оваа сезона прва и главна цел им е да не бидат откриени нормално, е сега ќе видиме дали спонтано ќе решаваат ситуации во кои се скоро откриени како со магнетите или Волт ќе превземе нешто да се организираат и да бидат повеќе претпазливи, сепак го има Хенк кој ќе му дише зад врат... и си размислувам што би правел во ситуација кога мора да бира дали да го убие или да оди во затор, дали е спремен баш на апсолутно се
од друга страна тука се препирките меѓу триото, искрено без Мајк тешко дека би го воделе бизнисот без организација и врските на Гас ( би требале пак да одат за продажба кај некој lunatic како Крејзи 8 и Туко
), се виде и кога ги делеа парите дека Волт мора да попушти сакал не сакал така да сигурно ќе се загустува ситација меѓу нив, троица се заедно а практично секој е за себе
еве еден поздрав од Скајлер до сите нејзини хејтери