Breaking Bad

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.868
Поени од реакции
6.678
Абе види вака сеа и мене скајлер ме нервозира и би и бапнал у чело еден без проблем,Арно ама од друга страна у право е жената сепак се работи за произведувач/дилер/убиец... Има стравови за децата за себе па и за хенк и мари(мери) тка да не верувам дека ке ја снема од серијава(y)
Да али Валт не е типичен nigga dealing on the corner нели? Почна со дрогата ради Скајлер и децата, сите убиства ги направи за да си ја спаси својата глава и семејството. Немаше друг излез. Тоа дека почна да забегува е точно али она се претвори од лош лик у DAMMIT BITCH FUCK YOU AND YOUR FUCKING PMS FUCKING ATTENTION WHORING YOU CUNT YOU FUCKING WHORE YOU FUCKED TED STOP ACTING LIKE A 14 YEAR OLD GIRL AJSFASKFJALKJAKJF!

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Ќе ја убие Walter Junior, пошто му го заеба доручекот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Бавна епизода, ама пак интересна и тоа како ти го задржува вниманието.
Туку ептен многу ќе ги убрзаат работиве, една година ќе помине за толку кратко време, ама ајде ќе видиме што испланирале.

H

HoT IcE

Гостин
Ги изгледав 4те сезони, и 4те епизоди од 5та сезона, и можам серијава комотно со еден збор да ја опишам: БРИЛИЈАНТНО.
Дефинитивно серијава ми отскокна на прво место на мои изгледани серии, невиден квалитет особено глума, навистина да останеш зачуден, сега баш ме интересира натака како ќе се развива дејството, и да прашам дали 5та сезона е и последна?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ги изгледав 4те сезони, и 4те епизоди од 5та сезона, и можам серијава комотно со еден збор да ја опишам: БРИЛИЈАНТНО.
Дефинитивно серијава ми отскокна на прво место на мои изгледани серии, невиден квалитет особено глума, навистина да останеш зачуден, сега баш ме интересира натака како ќе се развива дејството, и да прашам дали 5та сезона е и последна?
The last one...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ne e posledna 5ta sezona ke ima uste edna 6ta ,bryan cranston bil reziser na prvata epizoda i do sega imaat snimeno 6epizodi od 6ta sezona,a ne znam tocno kolku ke bidat

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ne e posledna 5ta sezona ke ima uste edna 6ta ,bryan cranston bil reziser na prvata epizoda i do sega imaat snimeno 6epizodi od 6ta sezona,a ne znam tocno kolku ke bidat
Ок, планирано е да има 5 сезони али ја поделиле 5тата на 2 и затоа има како 6. Секоја од овие сезони ќе има по 8 епизоди.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Пета сезона ќе биде делена на два дела по 8 епизоди.
Барем мислам дека овака требаше да биде.

Ф

Фил Ајви

Гостин
опаа се повеќе и повеќе нови на темава, тоа ме радува :)

моментот кога Џеси и мистер Вајт се најдоа заедно еден до друг во жолтите униформи пред мене поминаа сите слики од претходните епизоди во кои двајцата поминуваат низ се и сешто и чувството од прва сезона кое не можам да го опишам бидејќи до тој момент никогаш не сум го имал порано

значи како што видовме и оваа сезона прва и главна цел им е да не бидат откриени нормално, е сега ќе видиме дали спонтано ќе решаваат ситуации во кои се скоро откриени како со магнетите или Волт ќе превземе нешто да се организираат и да бидат повеќе претпазливи, сепак го има Хенк кој ќе му дише зад врат... и си размислувам што би правел во ситуација кога мора да бира дали да го убие или да оди во затор, дали е спремен баш на апсолутно се

од друга страна тука се препирките меѓу триото, искрено без Мајк тешко дека би го воделе бизнисот без организација и врските на Гас ( би требале пак да одат за продажба кај некој lunatic како Крејзи 8 и Туко :D ), се виде и кога ги делеа парите дека Волт мора да попушти сакал не сакал така да сигурно ќе се загустува ситација меѓу нив, троица се заедно а практично секој е за себе

еве еден поздрав од Скајлер до сите нејзини хејтери :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.111
Поени од реакции
9.051
Ги изгледав првите 4 сезони во целост и супер беше крајот на четвртата. Ќе продолжам со останатите ама најверојатно ќе почекам да се комплетира цела сезона, ако можам да издржам нормално.

Сол Гудман и Хенк ми се врвот во серијава :)

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
излезе новата а ? кој ќе чека дур си одам од работа да ја глеам....

Kajgana Shop

На врв Bottom