Breaking Bad

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Од рандом фаци на имдб форуми :))))

"Todd is clearly undercover under authorization of two law enforcement agencies, one is trying to find and stop Heisenberg and the blue meth, the other is trying to stop a gang of child dirt bike thieves."

I thought he was trained to kill pests, but not the two-legged kind. The more you know...

reply: He was obviously aiming for the Tarantula.

:pos::pos::pos:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Најдобра епизода од оваа сезона...:vozbud: Само на крај немораше така да заврши..

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Најдобра епизода од оваа сезона...:vozbud: Само на крај немораше така да заврши..
Епа мораше или ова или да го киднапираат па да го дадат некаде у мексико,во секој случај ке проработи бурето и флуороводородната киселина :tapp:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Па ова се бара од бб а не жени што се фрлаат у базен.. :)
Очекувам сите епизоди до крај да се вакви!

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.869
Поени од реакции
6.685
Well time for some good old fashion hattin

Последната сцена делуваше ептен исфорсирана, сигурно детево немаше да отиде у полиција да пријави. А и нема што да пријави, ништо не виде , as far as he knows они се само некои работници. Бар така мене ми делуваше сцената, ќе ја изглеам сеа уште еднаш.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Епа мораше или ова или да го киднапираат па да го дадат некаде у мексико,во секој случај ке проработи бурето и флуороводородната киселина :tapp:
Todd најверојатно имаше некоја потреба да се докаже, и очигледно ептен ги сфати сериозно кога му рекоа дека никој не смее да дознае за кражбата. Инаку немаше потреба од никакво дејство во врска со детето, најверојатно помисли дека се некои си работници. No witnesses, I know, ама не мислам дека тоа се однесува и за едно залутано детенце што собира пајаци низ пустината.
Како и да е Todd е liability и не му следува баш некоја светла иднина.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Серијава пред сезонава ми беше во топ 3, после сезонава има огромни шанси да биде на 1во место.
Ауууу не ми се верува која тензија ја изгледав.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Well time for some good old fashion hattin

Последната сцена делуваше ептен исфорсирана, сигурно детево немаше да отиде у полиција да пријави. А и нема што да пријави, ништо не виде , as far as he knows они се само некои работници. Бар така мене ми делуваше сцената, ќе ја изглеам сеа уште еднаш.
Don't go there buddy.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.869
Поени од реакции
6.685
Todd најверојатно имаше некоја потреба да се докаже, и очигледно ептен ги сфати сериозно кога му рекоа дека никој не смее да дознае за кражбата. Инаку немаше потреба од никакво дејство во врска со детето, најверојатно помисли дека се некои си работници. No witnesses, I know, ама не мислам дека тоа се однесува и за едно залутано детенце што собира пајаци низ пустината.
Како и да е Todd е liability и не му следува баш некоја светла иднина.
Би требало да се ослободат и од Тод у новата епизода. А како тргнале работиве можно е Валт и од Скајлер да се "oслободи".

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
А можно е и да ја укашкаа работата, зависи од детето колку виде, без разлика на тоа, најдобрата епизода до сега!

Kajgana Shop

На врв Bottom