- Член од
- 5 јуни 2008
- Мислења
- 3.632
- Поени од реакции
- 5.724
Ау крајот... Како потресен сум.
Епа мораше или ова или да го киднапираат па да го дадат некаде у мексико,во секој случај ке проработи бурето и флуороводородната киселинаНајдобра епизода од оваа сезона... Само на крај немораше така да заврши..
Todd најверојатно имаше некоја потреба да се докаже, и очигледно ептен ги сфати сериозно кога му рекоа дека никој не смее да дознае за кражбата. Инаку немаше потреба од никакво дејство во врска со детето, најверојатно помисли дека се некои си работници. No witnesses, I know, ама не мислам дека тоа се однесува и за едно залутано детенце што собира пајаци низ пустината.Епа мораше или ова или да го киднапираат па да го дадат некаде у мексико,во секој случај ке проработи бурето и флуороводородната киселина
Don't go there buddy.Well time for some good old fashion hattin
Последната сцена делуваше ептен исфорсирана, сигурно детево немаше да отиде у полиција да пријави. А и нема што да пријави, ништо не виде , as far as he knows они се само некои работници. Бар така мене ми делуваше сцената, ќе ја изглеам сеа уште еднаш.
Би требало да се ослободат и од Тод у новата епизода. А како тргнале работиве можно е Валт и од Скајлер да се "oслободи".Todd најверојатно имаше некоја потреба да се докаже, и очигледно ептен ги сфати сериозно кога му рекоа дека никој не смее да дознае за кражбата. Инаку немаше потреба од никакво дејство во врска со детето, најверојатно помисли дека се некои си работници. No witnesses, I know, ама не мислам дека тоа се однесува и за едно залутано детенце што собира пајаци низ пустината.
Како и да е Todd е liability и не му следува баш некоја светла иднина.