Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Кај можам да ги најдам 1,2 и 3 сезона HD по нетов? 4 ја најдов, ама другиве слабо.
Ако некој знае од кај да ги симнам, нека пушти линк или нека каже страната:)

Кај можам да ги најдам 1,2 и 3 сезона HD по нетов? 4 ја најдов, ама другиве слабо.
Ако некој знае од кај да ги симнам, нека пушти линк или нека каже страната:)

На Замунда ги имаш сите..

btw, некој вести за 5-тата сезона?

http://www.facebook.com/pages/Jesse-Pinkman/201752176502081

LIKE THIS BITCHEEEEEES!!!!!!
:icon_lol:

299538_10150364130578960_523248959_8167340_587429773_n.jpg

:pos:

На Замунда ги имаш сите..

Само 4-та ја има HD, другите ги нема таму. Најдов од 1 и 2, уште 3 да најдам HD и добро ќе биде. Не ми се гледа во SD квалитет

Иначе стигнав до 3 епизода. Премногу ми е спора серијава и најверојатно затоа сум до таму. Ова рекорд ми е:)
Со други серии сум гледал и по 4-5 епизоди дневно. Од оваа само 3 за два дена.
Интересна е, ама спора.

Само 4-та ја има HD, другите ги нема таму. Најдов од 1 и 2, уште 3 да најдам HD и добро ќе биде. Не ми се гледа во SD квалитет

Иначе стигнав до 3 епизода. Премногу ми е спора серијава и најверојатно затоа сум до таму. Ова рекорд ми е:)
Интересна е, ама спора.

Пробај на TPB, таму би требало да има HD.. Не знам зашо ги симнуваш HD кога нема некоја ПРЕГОЛЕМА разлика ама ајде..

Интересна е, ама спора.
Breaking.Bad.S01.720p.BluRay.x264-REWARD
Breaking.Bad.S02.720p.BluRay.x264-CLUE
Breaking.Bad.S03.720p.BluRay.x264-REWARD

Многу јака серија, една од подобрите што ги имам гледано. Штета што ќе заврши со 5та сезона, али верувам ќе биде и таа ремек дело

Може некој да ми дае линк од 2ра сезона HD ?
Нема потреба, ги имам сите 4 во HD, ако ги сака некој, со задоволство нека повели.

ОН: Неможам да убедам другарче да ја гледа мастерпис серијава, ај нека му каже некој 2-3 реченици да свати што пропушта, па ќе му го покажам мислењево :D

Нема потреба, ги имам сите 4 во HD, ако ги сака некој, со задоволство нека повели.

ОН: Неможам да убедам другарче да ја гледа мастерпис серијава, ај нека му каже некој 2-3 реченици да свати што пропушта, па ќе му го покажам мислењево :D

Најди го од џимеј мислењето некоја страна поназад. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom