Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледавте трејлерот за утрешната епизода?
Почиње да буде зајебано.

Во случај на некој да му треба стрим за вечер, нека кликне тука.

За саат време (горе доле) искача нова епизода така? :vozbud:

Во случај на некој да му треба стрим за вечер, нека кликне тука.
На ова на секои 30 декунди ми се стопираше стримот и ми се појавуваше да платам 10 делара да продолжам да гледам. (n)

На ова на секои 30 декунди ми се стопираше стримот и ми се појавуваше да платам 10 делара да продолжам да гледам. (n)
Не бе, мене супер ми одеше, а и не приметив некој на чатот да се пожали.

Сурпрајз батсекс!

Не, сериозно, секоја сцена со Валт и Скајлер станува се пострашна и поморничава.

Одлично ќе биде доколку Скајлер проолжи интензивно да се тресе од Волтер, па... некаде на крај да го убие. Да лежи затвор Волтер или да избега со лажен идентитет е глупаво.

Jaс мислам што и да се случи натаму, на крај Saul ќе им тури курот. Ќе ги продаде.

Иначе Скајлер во првата епизода рече дека се плаши од Walt се до сцената каде Ted се тресеше од неа и ја убедуваше дека ништо не рекол.
Укапира ситуацијата на Walt, дека се најде во иста. Мислам дека не се плаши од него in particular, туку се плаши од самата или заедно, во што се претвараат.

Иначе, Mike... fucking Mike.

Многу добра епизода, од све понешто а сепак го задржа оној претпознатлив стил на серијата (y)

Mike is a fucking Bad ass :D

Ете го дефибрилаторот што сакаат да го воведат тука кај нас :icon_lol:.

Доообра епизода! Исто така добра беше песната која што ја пуштија кога го бараа цигарето...

Не ве читам, не ве читам, не ве читам!

Вчера ја почнав, знам дека е касно али барем почнав. Знам дека е добра ова све, само пишувам да знае wot дека не е само он фраер што гледа серии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom