Breaking Bad

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Мајк ми станува еден од омилените ликови во серијава.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Како овој Фринг личи на Тајгер Вудс тоа е невероватно:D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Вообичаено е да ја изгледаш првата сезона во 1 ден?

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Ги симнанв 1 и 2 епизода, ќе видам за понатаму. :)

C

Crazy Diamond

Гостин
Ги симнанв 1 и 2 епизода, ќе видам за понатаму. :)
Ќе видиш дека ќе ги изгледаш првата и втората сезона за најмногу 3 дена. Барем кај мене така беше. :) Паузирав 1 ден затоа што не бев дома и денес ги изгледав првите 4 епизоди од 3 сезона. Мислам дека во петок најкасно ќе ја гледам 4 сезона. :D
Никогаш до сега не сум изгледал 2 сезони од серија за толку кратко време (иако 1-та сезона има 7 епизоди, а 2-та 13).

H

HoT IcE

Гостин
Ќе видиш дека ќе ги изгледаш првата и втората сезона за најмногу 3 дена. Барем кај мене така беше. :) Паузирав 1 ден затоа што не бев дома и денес ги изгледав првите 4 епизоди од 3 сезона. Мислам дека во петок најкасно ќе ја гледам 4 сезона. :D
Никогаш до сега не сум изгледал 2 сезони од серија за толку кратко време (иако 1-та сезона има 7 епизоди, а 2-та 13).
И кај мене е истата ситуација:icon_lol:
Моментално сум втора сезона при крај.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Јас сум значи за тепање. :D Прва ја изгледав, втора до среде и баталив ради обврски.
И еве ме после некое време си ја продолжив минатата недела и само што ја изгледав последната епизода од четврта сезона bitches! :D Иначе ова ми беше :eek:
А ова:cuc:
И секоја чест за Bryan и Aaron, боли колку добро глумат. :cuc:
И така. Уште малце ќе се досимне прва од петта сезона, па така на пауза да шкртнам малце. :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Мене ова ми беше најгрдиот момент од цела серија. Премногу нереално. Не знам дали е некоја глупа шега или глупа постапка на режисерот, either way...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Втора сезона and I fucking hate Skyler White! Режисерот мора многу да мрази жени, што сите типични негативни особини на жените, ги ставил во овој карактер. Втора сезона и јас да сум Волтер, до сега би ја убил, би ја растрворил у киселина и би си кувал мет на раат.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Денес завршив со трета сезона... Супер беше се ама, I fucking hate cliffhangers...

Kajgana Shop

На врв Bottom