Breaking Bad

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Fucking magnets, how do they work? :pos:

This gets me everytime:

...aaaand we're back. (y)

Хахах, fuckin Beneke.
Колку е само серијава над другите, во секој аспект. И без Фринг е интересно, рачунај.
И неколку збора за интро сцената. Временски би ја сместил на средина од сезонава, негде отприлика ко ќе е време за пауза. Во друг случај би било нелогично. Не можам да замислам дека би завршил Волт сам во некој град на сред Америка... ко нишо да не било.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.706
Поени од реакции
34.247
Хахах, fuckin Beneke.
Колку е само серијава над другите, во секој аспект. И без Фринг е интересно, рачунај.
И неколку збора за интро сцената. Временски би ја сместил на средина од сезонава, негде отприлика ко ќе е време за пауза. Во друг случај би било нелогично. Не можам да замислам дека би завршил Волт сам во некој град на сред Америка... ко нишо да не било.
Баш ова ме замисли на сезоната која секоја епизода имаше дел од базентот и мечето што пливаше внатре, и стално даваа по нешто до самиот крај на секој почеток од епизода.
Ептен ми се допадна тогаш, се надевам ја на исто. :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Yo, what about a magnet?

Добра, добра прва епизода.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.878
Поени од реакции
10.405
Ок ок, не можам веќе да ја избегнувам серијава за да не се заразам и затворам дома на 1-2 недели. Гледам сите на форумов чиј што вкус за филмови и серии го почитувам ја гледаат серијава и се активни на темава, па ја симнав првата сезона. И како по обичај, после 2 епизоди реакцијата е зошто по ѓаволите чекав толку време? Како и да е, сигурен сум дека ќе ве стигнам за 1-2 недели и ќе можам да уживам во дискусиите за новите епизоди. Once again, thank you Kajgana TV crew.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.346
Ок ок, не можам веќе да ја избегнувам серијава за да не се заразам и затворам дома на 1-2 недели.
Се кладам дека за помалку од една недела ќе ги изгледаш сите епизоди. :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Делот со Џеси и yo what a bout magnets најдобар беше

kthxbai

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Срањава во кои запаѓа Волтер ме прават параноичен уште од прва сезона... Бетер од Скајлер станувам.
Сум се тресел кога ќе го видам Густаво Фринг :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Јас интрото би го сместил на крај од сезоната, некаде крај на претпоследна, почеток на последна епизода. Волт наполни 50 години во прва сезона и една година (ми се чини) ги обработуваа настаните од четирите епизоди. Мислам дека се' уште не е наполнил 51 година, и поради тоа ми е чудно првите осум епизоди да опфаќаат временски период од една година, дури не наполни 52. Затоа флешфорвардот сметам дека е дел од големото финале, како и пушката, која е очигледно многу битна штом ја има на постерот за петта сезона.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Викате добра а? Ја после 3 дена седнувам пред пц, и ја симнувам во HD. Ме копка ова со магнетиве у пм. :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Одлична е, не ја влечат како почетокот на 4тата сезона... оваа си тече како што треба :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
MAGNET BITCH!
Аууу одлична прва епизода,само не сфатив баш што беше тоа со Валт на почетокот

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.117
Поени од реакции
7.083
Одлично почна новата сезона само некако избрзано ми беше делот со магнетот, можеше поише од една епизода да иде али добро скратена е оваа сезона ( на две полусезони ) па ваљда нема време. Уште од првата епизода се насети downfallот на Walt, преголемата самодоверба што ќе му се одбие од глава. Интересно серијата почна со неговиот 50ти роденден и ваљда ќе завршри со 52иот ( на почетокот од новата епизода има 52).

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
DoctorWho ми ја украл мислата на денот :D

Одличен почеток на новата сезона.

И прашање до сите над мене, вие гледате епизода колку да гледате или? Ако не приметивте келнерката на Walt му вика Happy birthday Mr. Lambert ;) типот и дава лажна лична карта кога нарачува оброк - причина плус ова и пушката да ни навестат бесна сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom