Breaking Bad

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Одлична епизода!

Џеси колку е само цар, Yo+mr white+ bitch+ magnets = Jesse Pinkman :cuc:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
breaking bad in this biaatchh.....prekrasna serija...prekrasno

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Сцената со господин Ламберт е нешто како што беше сцената со авионите кога се лупнаа. Конкретно розевото мече.
Сцената беше на крај на 2 сезона, иако даваа делови и на почеток. Господин Ламберт ќе се деси пред крај најверојатно. Нешто во овој стил можно е да биде.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Можни зомби спојлери... Уствари тук там по некој...

Ако ви кажам дека имав трема пред да ја изгледам 05 01 ќе ми се смеете. Не? Ја одложував намерно и сега конечно и се препуштив и на раат ја изгледав. До душа со пивце де, ама ќефски да. Малку и поднапиен ви го пишувам постот де, ама иако сте навикнати еве Ви едно сори за грешки у правопис.

Пукаше од симболика почетоков на епизодата. Не знам ептен ми е сомнителна таа игра со сланината. Ви текнува на ова кога славеше 50-че:

640px-1x01_-_Veggie_Bacon.jpg

1000px-5x1_bacon_52.png

Хммм, значи ќе поживе Волт, барем уше некое време.
А уствари каде се наоѓа? Некаде во Ново Мексико? У бегство е, се крие, мош да конечно е пак слободен човек макар и далеку од фамилијата? Али ако се крие зошто келнерката му се обрати со " Среќен роденден господине Ламберт! ". Ламберт? Колку шо имам читано тоа е девојачко ( моминско) презиме на Скајлер. Ебаго ако е у илегала сигурно нема да преземе лажен идентитет кој на некој начин го поврзува со неговото минато.

Играта со сланината ни кажува дека ќе е жив и здрав, уствари сјебан е да, али дише, барем уште на некое време. Четвртата епизода од оваа сезона е 51, значи по некоја логика на нештата треба да е тука барем уште една година. Хммм... А може па тоа не е ни 5, може е S2? Мош да е само стапица и погрешно надеување од страна на продуцентите?

Еве нешо гратис додека да си ја префрлам мислата на друга сцена. После ова сликче сфатив дека проклето добро ќе го личи да ни е на знамето. Еве јас покренувам иницијатива:)

20120615-205448.jpg

И сеа прави бек ту реалити и мене одма ми боде в очи чашката алкохол. Луѓе сака да ја удави совеста со алкохолот или пак слави? Ја искрено не можам да го скапирам.

И дефинитивно Тед беше одличен мртов. Мислам уат д фак им е филмот шо го вратија. Се ми се чини дека немаат такво Скајлер да премине на страната на лошите и да расчисти со себе. Јака ми беше паралелата Тед- Скајлер - Волт и кругот на стравот. Тед се плаши од Скајлер, а Скајлер од Волт.:pos:

Толку ај.

П.с "Keys, scumbag. It's the universal symbol for keys." "You know how they say it's been a pleasure? It hasn't been."

H

HoT IcE

Гостин
Ја изгледав првата сезона за еден ден, почнав и со втората, изгледав две епизоди.
Серијата е интересна, те тера да гледаш уште повеќе и приказната те тера да си правиш филмови околу дешавките, со самото тоа едвај чекаш да гледаш нова епизода. Good one Psyside!;)

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ме интересира, неможам да издржам да не прашам, дали семејството на Волт ќе дознае дека тој "готви"?:icon_lol: Пред се, дали Хенк дознава?
Сам да се спојлерисаш... полошо и од self cockblock. Верувај му на Болиглава.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Како им е планот, во недела излегува нова епизода или на 2 недели ќе одат?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Како им е планот, во недела излегува нова епизода или на 2 недели ќе одат?
Нова епизода ќе има секоја недела се' до 2-ри септември. Потоа прават четири-месечна пауза, па продолжуваат со осум нови епизоди.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Нова епизода ќе има секоја недела се' до 2-ри септември. Потоа прават четири-месечна пауза, па продолжуваат со осум нови епизоди.
Одлично! Јас пак мислев ќе треба да чекаме цела година за втората половина на сезоната. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom