Брат/Сестра

Имам две сестри-помали.Едната е 2 години помала од мене,а другата 8.Најискрено супер ми е.Многу ретко се караме.Они си се тепаат меѓу себе и нема потреба јас да замешувам прсти.На таа што е 2 години помала можам да и кажам се и знам дека нема да ме издаде..А таа другата е сеуште малечка.Најмногу си ги сакам!!:pipi:

Имам и брат и сестра:nerv:

Има и брат и сестра близначиња многу помали од мене и ги обожавам :smir:

Имам постара сестра од мене 7-8 години.
Супер е

Sekoj sto ima brakja i sestri treba da bide sreken. Mali kavgi pomegju brakja i sestri se normalni. Jas se bi dala koga bi mozela moite brakja da se vratat nazad vo zjivot. Tie umrea na 34, 43 i 63 godini. Dvajca vo nesreken slucaj, a postariot od bolest. No zjivotot odi ponatamu. Covek zjivee sotoa, no nema zaborav. Jas sum srekna sto imam barem uste eden brat.
PS. Izvinete na gramaticki greski, mojot makedonski jazik ne e bas dobar. Pozdrav.:helou:

Имам брат 8 години помал. Обожава многу да ми тера инает, но си го сакам највише на свет:smir:

Имам брат помал 7 години.Ќотек има од време на време,често го влечам по земјата,ама и јадам по некоја (случајна) тупаница чат-пат :pos2:
Досадник првокласен е инаку.Нон стоп по мене кога сум дома.Мора се да знае што правам.И на форумот имаше профил,среќа заборавил си ја лозинката па не може да влезе сега :pos:

Инаку многу го сакам :back:

Имам брат 2 ипол годинки постар :) влезен во свој филм али супер е се дешаваат понекогаш интересни закачки и пропукавања :)

Имам сестра, 3 години постара..
Ма да не се мирисаме многу многу, некако не сме иста сорта =)

Како помали имаше нон-стоп тепачки, али здосадено ми е веќе и од тоа -.-
Сеа се препукуваме со зборови, интересно е :wink:

Ма да никад не би и се исповедал за некоја битна ствар, знам дека у наредните 2-3 дена ќе ме истаста на некој, тоа и е у крв -.-

Имам сестра постара 2 години, во брак е,

во најдобри можни односи сме сега, дека е далеку мислам во друг град живее, па поретко се гледаме и така.:helou:

Имам брат 3 години помал од мене. многу ми тера инат ама си го сакам највеке :back:

сестра, помала 4 години. знајт да терат инает и да ме нервират ама сестра бе, си ја сакам. :smir::back:

имам брат 1 година постар... ме ваѓа од колосек

Немам ни брат ни сестра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom