Bon Jovi

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Jas sum fan na Bon Jovi i coekot vredi a site so go nejkat i zborat loso za nego neka odat upm.Najubaj pesni mi se All about loving you i sekako Ranaway

Член од
14 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
6
Bed of roses, Always, I'll be there for you,Never say goodbye . . . . .
prekrasni baladi ;)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Bed of roses, Always, I'll be there for you,Never say goodbye . . . . .
prekrasni baladi ;)
Аиде,да ја активираме темава :wink:

Како надополнение на овие би ги споменал All about loving you,Right Side of wrong,Thank you for loving me,сличен ритам имаат :)
Инаку,препорака ако некој ги нема слушано,

Welcome to wherever you are
Who says you can't go home
Born to be my baby
Joey

Facka

Ми се може па се курчам..
Член од
11 март 2009
Мислења
65
Поени од реакции
1
runaway edinstveno sto se postuva....
runaway е нивниот прв хит, кој што почна да се пушта по радиото, првин во Њу Џерси а подоцна и почироко учте пред да станат популарни:smir:

Епа вакаа.. да си почнам јас од почеток бидејќи можам да кажам дека сум една од најголемите фанови и сум лудааааа по него!

Прво Морам даа кажам дека Убивам за него :D:pos:

Џон Бон Џови е роден во Њу Џерси 1962 година 2 Март..
Првин тој со својот бенд Кој што не бил во ист состав како што е денес пееле по "кафиќите" ако може така да се каже по Њу Џерси каде што веќе станале доста популарни меѓу луѓето.. и блаблабла да скратам .. го создале нивниот бенд наречен Бон Џови и нивниот прв голем хит бил Runaway .. за да подоцна Бон Џови достигнат огромна слава, или две децении на врвот.
Ае сега нешо за Џонн..❤
Џон е во брак со својата љубов од средно Доротеа и со неа имаат 3 деца.. најстариот е 13-144 години така нешто беше, а најмладата е ќерка од 2 години или сл :D
Џон имал неприијатно искуство со дрога на само 14 години ( и од тогаш ни за џоинт не сакал да слушне:pos:)
Спие ми се...!:vozbud:
Ае утре ке продолжам не ми се мисли сеа :toe:

poligav rock od bon jovi nema nikade
poligavi se samo skidrow od niv hehe

не сери..

Living on a prayer е ок ама некако скоро сите песни нивни ми се слични да не речам исти. и да кажам: ЛУЃЕ Бон Џови е името на бендот типот Џон са вика. а да ќе забораев- ја сакам жена му на Ричи Самбора таа плавата од спин сити

Ај земи ја на Џон.. Доротеа.. јас го сакам него

Бај д веј ја колку шо знам.. Ричи е разведен.. па така даа.. слободна ти е плавата :pos:

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Феноменален вокал.Еден од најдобрите во тој жанр.Но прже.Одвратен за гледање.Како и другар му Аксел Роуз двајцата ненормално талентирани за пеење но и двајцата одвратни за гледање.Како педери се кршат на сцена

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Човек што прави музика за да брка пички не го заслужува моето внимание.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Феноменален вокал.Еден од најдобрите во тој жанр.Но прже.Одвратен за гледање.Како и другар му Аксел Роуз двајцата ненормално талентирани за пеење но и двајцата одвратни за гледање.Како педери се кршат на сцена
Извини ти гледаш музика?

Бидејќи јас обично ја слушам,како и целиот цивилизиран свет.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Извини ти гледаш музика?

Бидејќи јас обично ја слушам,како и целиот цивилизиран свет.
Брат ти никогаш ли не си отворил критики за музика.Значи во критиките се зема во предвид целокупната изведба на сцена.Гласовните можности како во студио(пеглање на глас имш тука) потоа во живо(изведба на микрофон со додатоци како ехо на последниот тон на гласот)и битна работа е способноста за дигање на расположение(а во тоа е битен белег и изгледот и начинот на движење)
Драг Модератору еве малце да ти помогнам да сватиш.Бавно пишував пошто знам дека бавно ќе ме сватиш.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Брат ти никогаш ли не си отворил критики за музика.Значи во критиките се зема во предвид целокупната изведба на сцена.Гласовните можности како во студио(пеглање на глас имш тука) потоа во живо(изведба на микрофон со додатоци како ехо на последниот тон на гласот)и битна работа е способноста за дигање на расположение(а во тоа е битен белег и изгледот и начинот на движење)
Драг Модератору еве малце да ти помогнам да сватиш.Бавно пишував пошто знам дека бавно ќе ме сватиш.
Аиде,пробувам да те сФатам.

Значи ти не критикуваш песни,глас,начин на пеење и ехо.
Ти викаш се крши на сцена како педер и затоа не го бива.

Како второ,темата е Bon Jovi фанови,што значи група.
Ти го коментираш само вокалот,што значи Џон Бон Џови.
Education is the mother of all fuck-ups!
^
Или Non-education беше :/

Трето,изгледај го Crush Tour,погледај ја публиката како он ја дига и забавува.
Ако не те мрзи брои и во колкав број се.
А кога ќе се вратиш од Бон Џови концерт,тогаш ќе бидеш компетентен да ми кажеш дали он дига атмосфера или не реално.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Аиде,пробувам да те сФатам.

Значи ти не критикуваш песни,глас,начин на пеење и ехо.
Ти викаш се крши на сцена како педер и затоа не го бива.

Како второ,темата е Bon Jovi фанови,што значи група.
Ти го коментираш само вокалот,што значи Џон Бон Џови.
Education is the mother of all fuck-ups!
^
Или Non-education беше :/

Трето,изгледај го Crush Tour,погледај ја публиката како он ја дига и забавува.
Ако не те мрзи брои и во колкав број се.
А кога ќе се вратиш од Бон Џови концерт,тогаш ќе бидеш компетентен да ми кажеш дали он дига атмосфера или не реално.
Значи реков дека не чини за мене.Ако ти си го сакаш добро.Значи мене ми дига адреналин кога гледам како бенгаат и свират или кога горат гитара со прекрасни солажи.А тебе ти дига адреналин кога џон бон џови се трти така?

Kajgana Shop

На врв Bottom