Bon Jovi

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
. Ко теткица е. Абе убоо рече Ексл...
Д енд. Не коментирам више. Кажав што имам да кажам.
Не дека мене ме заболе нешто страшно за бон џови, ама не можам да кажам дека им е лоша музиката, тргаме на страна сите предрасуди наметнати од друштво дека е музика за женски дека е лигав итн. Моментот што ме чуди е што слушаш совети од човек кој што да не било индиректното влијание на бон џови можеби и не би биле тоа што се денеска.

Бил како жеска...па добро го имаш видено ексл така(не зборам за гнр они се супер збориме за ексл) ужасен глас шминка комбинирано се тесни гејерски фармерчиња. Бон џови се облекува моментално како што долкува на еден 40 годишен човек со семејство...сите не чека такво нешто. Ние можеме да се фураме дека ќе се рокаме на 50 години ама после некое време самиот се мењаш.

Што се однесува до грдоча, јас мислам дека бон џови за годините што ги има изгледа одлично-до ден денеска се смета за еден од поубавите луѓе во рокенролот, за жал не може истото да се каже за ексл кој што на мене ми личи на ретардиран перадоктил во климакс. За споредба ќе оставам слики од 2007 година за да видиш.(барав не фотошопирани слики од двајцата за да се увиди разликата)

Разликата е повеќе од очигледна за жал.
Не ми е целта да ти контрирам туку да ти укужама дека не е убаво едното да кажеш дека туѓото нечини а да не согледаш дека твоето со кое што го споредуваш е неспоредливо ретардирано(зборам за пејачиве):wink:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Благодарам брн:pipi:
Не не не мауцеко ова не е во твоја ни во ничија одбрана а исто така не е ни критика за појзон грл.
Едноставно сакам да укажам на некој работи, не сакам да завземам страни во дискусијата, иако со погорниот пост навидум изгледа дека така сум направил.:wink:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не не не мауцеко ова не е во твоја ни во ничија одбрана а исто така не е ни критика за појзон грл.
Едноставно сакам да укажам на некој работи, не сакам да завземам страни во дискусијата, иако со погорниот пост навидум изгледа дека така сум направил.:wink:
Абе не беше тоа “благодарам“ за тоа што си демек на моја страна,туку зашто ја согледуваш реалноста и се надевам колку-толку успеа да докажеш нешто на некој.:)

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Абе факт е дека Ексл више не е тоа што беше, ама ја нигде не реков дека Ексл е лепотан. Посебно не сега на 40 год.
Ја лично појќе го поштуем Ексл и ГНР него Бон Џови. Али тоа е мое, барем ја така мислам. Бон Џови ми се ептен лигави и според мене не и нешто посебно убав. Просек, додуше сега на 40 год. е многу поубав од порано, ама ми е ептен некако ... дотеран и тоа онака кремски што мене ич не ми се свиѓа.

Искрено, сега на 40 год. го немам видено Ексл во кожни панталони... За Бон Џови па ич везе немам како се облекува затоа што не ме ни интересира. Али сеа темава ја свртевме на тоа кој што рекол, трт-мрт.

"сите предрасуди наметнати од друштво дека е музика за женски дека е лигав"
Оф, па ГНР демек секоја цура не ги слуша? Ајде бе. Појќе од пола ги слушаат ГНР само заради Слеш и Sweet Child O'Mine. Ама да не ја вртиме темава на ГНР и Ексл. Кажав што имав да кажам.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Бон Џови се добри кога ти треба позитивна музика. :)))

За убавината на дотичните, нивниот квалитет и се` друго не би коментирал. :)

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Не знам зошто но морам да го кажам ова...

Ричи Самбора ми е најодвратен соло-гитарист икад... неам појма ама чоекот никад не ми е оставил впечаток на добар гитарист..

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не знам зошто но морам да го кажам ова...

Ричи Самбора ми е најодвратен соло-гитарист икад... неам појма ама чоекот никад не ми е оставил впечаток на добар гитарист..
Види за музиката што ја правата е супер гитарист. Тоа ти е исто како јас сега да кажам дека гитаристот на авенџ севенфолд е срање затоа што јас сакам гранџ а него за гранџ не го бива а во принцип е добар гитарист, истот важи и за ричи.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Bon Jovi се супер, а пејачот како да не старее, уште прави песни, пее неверојатно и изгледа убаво. Има многу песни што ми се свиѓаат од Bon Jovi:vozbud: ЛЕГЕНДА!

Член од
12 октомври 2007
Мислења
56
Поени од реакции
3
Neka zbori koj sto saka jas si go sakam Bon Jovy..od pesnite ke izdvojam Always,Bed of roses,I'll be there for you,Have a nice day,In these arms,These days....Mozda ne e tipicen roker,ama tipot e srce!:pipi:

rock_girl1

Keep The Faith
Член од
20 јули 2007
Мислења
250
Поени од реакции
0
BON JOVI SE NAJZAKON BEND.Ako vi treba nekoja informacija za niv slobodno prasajte! :music3::music3::music3:

WhiteSnake

[hW] Light_Arrow
Член од
24 август 2007
Мислења
907
Поени од реакции
1
So da se kaze za Bon Jovi....

Slusana li vee novata pesna If you Want to Make A Memory???

pred 1-2 meseca e izlezena ///// neznam samo slusnejte ga

Kajgana Shop

На врв Bottom