burn84
Говорете Македонски
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 6.579
- Поени од реакции
- 1.500
Не дека мене ме заболе нешто страшно за бон џови, ама не можам да кажам дека им е лоша музиката, тргаме на страна сите предрасуди наметнати од друштво дека е музика за женски дека е лигав итн. Моментот што ме чуди е што слушаш совети од човек кој што да не било индиректното влијание на бон џови можеби и не би биле тоа што се денеска.. Ко теткица е. Абе убоо рече Ексл...
Д енд. Не коментирам више. Кажав што имам да кажам.
Бил како жеска...па добро го имаш видено ексл така(не зборам за гнр они се супер збориме за ексл) ужасен глас шминка комбинирано се тесни гејерски фармерчиња. Бон џови се облекува моментално како што долкува на еден 40 годишен човек со семејство...сите не чека такво нешто. Ние можеме да се фураме дека ќе се рокаме на 50 години ама после некое време самиот се мењаш.
Што се однесува до грдоча, јас мислам дека бон џови за годините што ги има изгледа одлично-до ден денеска се смета за еден од поубавите луѓе во рокенролот, за жал не може истото да се каже за ексл кој што на мене ми личи на ретардиран перадоктил во климакс. За споредба ќе оставам слики од 2007 година за да видиш.(барав не фотошопирани слики од двајцата за да се увиди разликата)
Разликата е повеќе од очигледна за жал.
Не ми е целта да ти контрирам туку да ти укужама дека не е убаво едното да кажеш дека туѓото нечини а да не согледаш дека твоето со кое што го споредуваш е неспоредливо ретардирано(зборам за пејачиве):wink: