Bon Jovi

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0
Epa vaka...Gledam deka ima temi i za nekoi drugi grupi pa vikam i ja ke otvoram za Bon Jovi.Kao grupa se super a i opstojuvaat mnogu dolgo.Znam deka ovde ima nekoi koi gi sakaat, pa pishete.Prifakam losi i dobri komentari, informacii, sliki za niv, se shto sakate...Znam deka na ovoj forum Ima fanovi na Bon Jovi, a ovaa tema e bash za niv...:icon_bigg

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0

Za pocetok eve neso od mene...Jon Bon Jovi e frontmenot na grupava, mislam deka site znaete.Ima 44 godini a lici ko da e vo najmladite godini, dobro so po nekoj brcka na liceto, ama pak e mnogu sovrsen.Pisuva epten dobri tekstovi, zaedno so Rchie pravat extra pesni, so drugo da vi kazam, drugoto go cekam od vas...

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Bon Jovi sucks!!! :) se zezam, ama ic ne gi sakam, nikad nemozele da napravat pesna sto mi se sviga, premnogu se pop...
Edna reakcija na Dee Snider (peacot na Twisted Sister) koga Bon Jovi gi svrstija u Heavy Metal... `What`s with all the smiling??? This is Heavy Metal, not Happy Metal!!!`

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
always onaka prosecna balada i nsito vise odsven so izgleda fenomenalno i neverojatno seksi

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0
Gledam deka nema mnogu pozitivni poraki za Bon Jovi, dobro be luge, pa kaj se fanovite?Jas licno mnogu gi sakam i skoro site pesni spored mene im se ubavi. Ne znam zoso tolku gi zasakav...A normalno deka vo nivnite pocetoci pravea podobra muzika, sea se e veke videno, no sepak se dobri...Mislam deka site gi sakate pesnite Runaway i Livin' on a Prayer, neli?Edni od postarite i podobrite...A Always e edna od najdobrite baladi voopsto... Pa cekam i drugi vasi mislenja...

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
Bon Jovi e super!!!
ubav e,i imaat mnogu dobri pesni!!! i stvarno skoro site pesni se ubavi, i eve bas sa ja slusam Always..malce me tera na placenje..ali ne e bitno..

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Od Bon Jovi gi sakam Always i It`s my life,a Jon Bon Jovi izgleda super.

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
pa moze gi nema fanovite, zaso ova tuka ne e sobiranka na Fanovite na Bon Jovi, nego ova e forum, za intelektualno diskutiranje na temite (so isklu4oci na nekoi)....
p.s. No hard feelings... Ina4e samo Always od Bon Jovi

Член од
12 март 2006
Мислења
354
Поени од реакции
1
ne ne ne ne ne ZOSTOOOOOOO? ke te ubijam elen4e. sega samo so sakav da otvoram ista vakva tema. ama aj ako. inace jas sum najgolemiot fan na Bon Jovi. znam se za niv, i site pesni gi obozavam. Posebno "It's my life" . sega si ja slusham

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0
GripMKD напиша:
ne ne ne ne ne ZOSTOOOOOOO? ke te ubijam elen4e. sega samo so sakav da otvoram ista vakva tema. ama aj ako. inace jas sum najgolemiot fan na Bon Jovi. znam se za niv, i site pesni gi obozavam. Posebno "It's my life" . sega si ja slusham

Bas mi e milo so tolku gi sakash...I jas se znam za niv kao tebe i mnogu si gi sakam posebno John :vozbud: ..Sea si trebal da pobrzas za da ja otvoris temava od koa cekam da ima neso vakvo pa na kraj ja otvoriv...

Mnogu si go sakam John....:wub:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
po mene se super imaat mnogu dobri pesni i taka ...aj eve nekoi sliki

MSV

Член од