Bon Jovi

Член од
25 февруари 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
poligav rock od bon jovi nema nikade
poligavi se samo skidrow od niv hehe

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Living on a prayer е ок ама некако скоро сите песни нивни ми се слични да не речам исти. и да кажам: ЛУЃЕ Бон Џови е името на бендот типот Џон са вика. а да ќе забораев- ја сакам жена му на Ричи Самбора таа плавата од спин сити

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Затоа што ја надминав фаза на тинејџерско фурање дека само дед блек треш итн сакам да слушам, ќе го кажам следното. Сите слушајте го бон џови...подобро него да го слушате отколку цеца.:)
Се надевам дека се разбираме.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Абе Јоцо не ни ги сведувај изборите на музика на Цеца и Бон Џови :pos:
Бон Џови си е кул у мејнстрим светот, ама кој го ебе.

Иначе лошо е тинејџерско фурање, зашто после увек ке завршиш на нешо ко турбо фолк. :pos: Среќа Јоцо ни заврши на Буш :D

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Living on a prayer е ок ама некако скоро сите песни нивни ми се слични да не речам исти. и да кажам: ЛУЃЕ Бон Џови е името на бендот типот Џон са вика. а да ќе забораев- ја сакам жена му на Ричи Самбора таа плавата од спин сити
Не му е веќе жена,се разведоа:(
И јас ја сакам...:pipi:

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Ги споменав у темата најбош бендови. Ако има поголемо лигле од Бон Џови. Уопште не изгледаат онака... хеви метал. Кремци.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Абе Јоцо не ни ги сведувај изборите на музика на Цеца и Бон Џови :pos:
Бон Џови си е кул у мејнстрим светот, ама кој го ебе.

Иначе лошо е тинејџерско фурање, зашто после увек ке завршиш на нешо ко турбо фолк. :pos: Среќа Јоцо ни заврши на Буш :D
Не бе за нас уште не се знае, по теорија на 30 би требало да слушаме турбо-ама не знам зошто мислам дека нема така да испадне.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ги споменав у темата најбош бендови. Ако има поголемо лигле од Бон Џови. Уопште не изгледаат онака... хеви метал. Кремци.
Воопшто не се ни трудат да изгледаат хеви метал.:tapp:
Тоа е поп-рок бенд што опстоил повеќе од 20 години и е боље од повеќето што што се појавиле тогаш,а за овие новиве да не зборам...нема потреба со комерцијала да се споредува,нали?:wink:

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Хах... добив две црвенки за тоа што реков дека Бон Џови е лигле. Ц ц ц.

Па што знам јас што свират или што пробуваат да бидат. Википедија вика хард рок биле. За хард рок ми се ептен безвезе. Ко теткица е. Абе убоо рече Ексл...
Д енд. Не коментирам више. Кажав што имам да кажам.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ако ти на Википедија читаш за Бон Џови златна...:uvo:
Не збори сра*а за некој што не го ни слушаш,а уште помалку знаеш каква музика свири.
Не го ставај Бон Џови у уста,кој знае што друго си ставила таму.:salut:

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Ијааа.... се извинувам за навредувањето 'легендарните' Бон Џови. Не треба да ги мешам ... тачно. Премногу се закон за да ги ставам у уста.

Не знам заш уопште тресеш глупости за нешто што се работи за вкус. Си кажав јас. Дечкото е лигле според мене и ружен е.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Го гледаш насловот на темата?

Да?

Па што бараш уште тука.
Ајт,гитла кај турбофолкот.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Хах... добив две црвенки за тоа што реков дека Бон Џови е лигле. Ц ц ц.

Па што знам јас што свират или што пробуваат да бидат. Википедија вика хард рок биле. За хард рок ми се ептен безвезе. Ко теткица е. Абе убоо рече Ексл...
Д енд. Не коментирам више. Кажав што имам да кажам.
Само кажи ми дека ова не е оној од гнр?

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Стварно сори. Се извињавам ... Изгледа ја згрешив темата.... Кај е Цеца??

Маче, ја горе си пишав што мислам, а ти почна одма да напаѓаш па уште и црвено ми даде. За што? Што реков дека според мене Бон Џови е шит.
Тоа ти што го сакаш Бон Џови твој проблем. И ја ги сакам ГНР па не ги избркав сите од темата кај што викаа дека Ексел е без'рбетњак. Секој има свој вкус, а ти не треба одма да давиш како тоа ти што го слушаш е екселент. Ватевер. Нејќам да тупам со офтопик.

Брн, да за Ексл од ГНР. Знам дека го мрзиш :icon_lol:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Добро срцка...
Ти пишит убо БОН ЏОВИ ФАНС...ОВДЕ!

Ај...но фрдр комент.

Kajgana Shop

На врв Bottom