Бокс

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Ке заспијам, ебате Американсково време

Го иступија максимално беше најавено дека во 4:30 ќе почни ама изгледа пред 6 ч. не почнува.

На обични борби у уфц има одложуење по пола саат и кусур не па на ова кај шо милион луѓе неможат да гледаат а платиле,има многу проблеми со шоутајм и уфц,ние сме среќните шо за гага глеаме преку спортклуб.Полесно е на лото да добиеш него ок онлајн стрим да начекаш.

Абе кај може Ирецов во бокс, од авион се гледаше дека после 5та рунда е готов. Ај нека се бореа по мма правила, во втора рунда ќе паднеше црнецот.
Види ги на крај се избација ебате, си земаа милиони за ништо, едниов рипа низ ринг другиов го чека на кондиција и после со 4-5 удари го победува. Ги боли стојко.

Ok si bese Flojd zasluzi da pobedi ja duri imav i bet na nego, ali mislam ne mu trebase tolku podrska od sudijata, ocigledno izbran e po uslovite na Flojd. :)

Мора реванш Мек Грегор да побара, сигурен сум дека ќе победи наредниот пат.

Ги заболе за реванш ,се напунија милиони од хајп.Боље да продужи у мма и конечно да брани титули таму као сите шо прават,бокс и онака е досаден спорт.

Криво ми е шо станав у 5 ипол да глеам, не вредеше :D

Што толку возбуда поради шоу бизнис. Се знае кој ќе победи, Флојд. Конор може колку сака да има добра рачна техника, Флојд е роден со ракавици. Footwork, ескиважи, дефанзива на високо ниво. Ме подсеќа на Василиј Ломаченко и зборот ми беше, за добар бокс Ломаченко ми е на прво место ни Конор ни Мејведер.

Уште некоја година да повежба и можеби ќе победи ;) далеку е од класичен бокс и од тоа што е Флојд, замисли да требаше да боксува со 29годишниот Флојд, светлосни години разлика е денес Флојд од тоа што беше, работата со нозете му е далеку под тоа тоа што беше како млад, а за рефлекси да не правиме муабет, али и таков доминираше скоро цел меч, првите 4 рунди можеби изгледаа како да доминира Ирецот, али мислам дека намерно го тестираше.
Мечов беше класична фама за собирање пари, во реална борба без штедење мислам дека далеку послаби боксери од Флојд би го расцепиле Ирецот уште во првите 5-6 рунди, посебно брзи дечки што ќе му влегуваат блиску додека трепне.

Уште некоја година да повежба и можеби ќе победи ;) далеку е од класичен бокс и од тоа што е Флојд, замисли да требаше да боксува со 29годишниот Флојд, светлосни години разлика е денес Флојд од тоа што беше, работата со нозете му е далеку под тоа тоа што беше како млад, а за рефлекси да не правиме муабет, али и таков доминираше скоро цел меч, првите 4 рунди можеби изгледаа како да доминира Ирецот, али мислам дека намерно го тестираше.
Мечов беше класична фама за собирање пари, во реална борба без штедење мислам дека далеку послаби боксери од Флојд би го расцепиле Ирецот уште во првите 5-6 рунди, посебно брзи дечки што ќе му влегуваат блиску додека трепне.

тоа сакам и јас да го објаснам цело време, не може заболекар да праве операција на срце подобро од кардио хирург :D

Еве ви го целиот меч за тие што не гледале.

Не дека нешто јас премногу и се разбирам од бокс но сакам да гледам понекогаш вакви спортови и според она што видов мечот беше досаден, добро е што јас скоро цел и го преспав па го гледав одложено.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom