Ги заболе за реванш ,се напунија милиони од хајп.Боље да продужи у мма и конечно да брани титули таму као сите шо прават,бокс и онака е досаден спорт.Мора реванш Мек Грегор да побара, сигурен сум дека ќе победи наредниот пат.
Уште некоја година да повежба и можеби ќе победи далеку е од класичен бокс и од тоа што е Флојд, замисли да требаше да боксува со 29годишниот Флојд, светлосни години разлика е денес Флојд од тоа што беше, работата со нозете му е далеку под тоа тоа што беше како млад, а за рефлекси да не правиме муабет, али и таков доминираше скоро цел меч, првите 4 рунди можеби изгледаа како да доминира Ирецот, али мислам дека намерно го тестираше.Мора реванш Мек Грегор да побара, сигурен сум дека ќе победи наредниот пат.
тоа сакам и јас да го објаснам цело време, не може заболекар да праве операција на срце подобро од кардио хирургУште некоја година да повежба и можеби ќе победи далеку е од класичен бокс и од тоа што е Флојд, замисли да требаше да боксува со 29годишниот Флојд, светлосни години разлика е денес Флојд од тоа што беше, работата со нозете му е далеку под тоа тоа што беше како млад, а за рефлекси да не правиме муабет, али и таков доминираше скоро цел меч, првите 4 рунди можеби изгледаа како да доминира Ирецот, али мислам дека намерно го тестираше.
Мечов беше класична фама за собирање пари, во реална борба без штедење мислам дека далеку послаби боксери од Флојд би го расцепиле Ирецот уште во првите 5-6 рунди, посебно брзи дечки што ќе му влегуваат блиску додека трепне.