Боки 13 vs. Боки 14

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
оти нејкам мојта женска да ја има тука :)

Па ја има на други сајтови, незнам зошто би било проблем...ам ајде нека ти е...

фала ного :)

Иначе ова се што се случи е само за трачеви и да се подигне атмосфера пред концертот на боки , се е наместено и антонио нема врска со таков живот , секој што го познава може да потврди ...

Sekoj koj ne go poznava Antonio moze da kaze sto saka. Drugari sme poveke od 6-7 godini i znaejki go kako sto go znam....Antonio ne bi napravil nesto takvo osven kako so rece DarkWalker samo za podiganje na armosfera

taka si e remco :D:D

Sekoj koj ne go poznava Antonio moze da kaze sto saka. Drugari sme poveke od 6-7 godini i znaejki go kako sto go znam....Antonio ne bi napravil nesto takvo osven kako so rece DarkWalker samo za podiganje na armosfera

taka si e remco :D:D

Абе остај ги шо сакат нека говорат , закон ни е антонио , ние си знаеме оригинално шо е и как е тва направено хахах ... Ама пак ка ке си одам ке го забодам еден бокс така од кеф оти ного ме изнервира :) а после па ке се опиеме како последнио пат ко бееме у Ср хаха

Боки 13 си доби двојник

index%20golema_7.jpg

Вештаки трепки, руса перика, гламурозен фустан со длабоко деколте и тазе издепилирани нозе, вака изгледа двојникот на шоу менот Бојан 13. Сега за сега Боки 14 како што се нарекува себе си не сака да си го открие вистинскиот идентитет. Тој вели дека е многу поубав и позгоден од оригиналниот Боки 13 и дека без проблем ќе му ја земе титулата Најдобар Шоу- мен во Македонија.

Боки 14 за разлика од Боки 13 како што ни рече има рамен стомак, набилдани гради и згодни нозе. Најавува голем бум на Македонската сцена со своја шоу програма. Ексклузивно за нас Боки 14 открива дека зад периките и шминката која е одлично ремек дело на студиото Бубе Ин се крие лицето на Струмичанецот Антонио Маџовски- Принц.

Манекенот а сега студент за мода и дизајн во Римини, Италија, вели дека му било предизвик да се нашминка и дотера како оригиналниот Боки 13 и дека со оваа негова трансформација сакал да го подржи Бојан Јовановски во неговата мисија. Тој дури и посака да се запознае ,со него па и да снимат дует.

:nikako:

И двата се за грев:toe:

Nivna rabota za koja seksualnost kje izberat i kon sto se stremat samo ni edniot ni drugiot ne se ni slicno za da dobijat titula Najdobar Shoumen. Boki 13 mi e mnogu arogantno, sugavo, ne intelegentno, ne educirano detiste od bogata familija so tezok kompleks i koga i da go vidam nekade se osekjam kako da sum se degradiral za nekoj stepen. Znaci ni najmalce ne mi e vazna seksualnata orientacija, koj kakov saka neka e, ama ovoj e degradacija za cela drzava.
A za ovoj drugiov kje vidime otom potom, samo sto vaka na pocetok ne mi izgledase bas na pameten sto zvucese iskompleksiran od Boksa 13, a za da bides iskompleksiran od nekoj treba da si na ponisko nivo od toj, a cim e na ponisko nivo od Boki togas... Nemam zborovi :)))
Kako i da e daleku od najdobar shoumen (i za dvajcata)

Го знам дечкото,маникен,колку ли само лета у ваздух.Хмм...а за педер не е педер....Причина зашто го направил ова..хмм Слава?

Абе остај ги шо сакат нека говорат , закон ни е антонио , ние си знаеме оригинално шо е и как е тва направено хахах ... Ама пак ка ке си одам ке го забодам еден бокс така од кеф оти ного ме изнервира :) а после па ке се опиеме како последнио пат ко бееме у Ср хаха

Да, закон ви е Антонио. And the show must go on, а?

да се убиеш...:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom