Боки 13 vs. Боки 14

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
Овој е по педерастичен ... :D

Овие двојца да не се во врска ?

па да испаднат Боки 15, 16 , 17 и можда Бокица 18 ...

“И кога настраните ќе се наможнат....“

Ди Апокалипс Ис Ниер ...

Геј , Геј , Геј , Геј , Геј

ГЕЈ ГЕЈ ГЕЈ ГЕЈ ГЕЈ деј ар ГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ !!!!!!1

Стварно е Боки ГЕЈ ??? :nesvest: не бе не е ...
Pa moderno e toa be toa, sto znaete vie :baeh: :baeh: :baeh:

Pri tolku ubavi zeni, masko da bara k*r....ne go razbiram svetov...

Posle ke se cudime zasto padnal natalitetot, epa Boki 13-ka iako izgleda kako zena i iako izgleda truden, nemoze da rodi zdravo dete...majku mu e*am svinska.

Nego dajte da go vidime naslednikot na Boki, vo iscekuvanje sum, mi treba osvezuvanje na t-ekranite, posto veke mi se smaci da gi pcujam veke postoeckive likovi.

Бојан 13ка порака да прати.. сите геј партнери да дојдат на парада забавата започнува во 9 кај мене пред зграда хаха :pos::pos::pos:

Лелеееее, оди убиј се! Јас не знам воопшто дали им одат луѓе на тие “журките“ што ги прават (како што тие викаат)!

Го прашува дали бил хомосексуалец, тој вика дека Не, си ги сакал жените а ова го правел само заради забава, “да понудел нешто поразлично на естрадата“ :pos: И иако се облекува како женско, не се декларирал како травестит! :pos: Oффф

Бојан 13ка порака да прати.. сите геј партнери да дојдат на парада забавата започнува во 9 кај мене пред зграда хаха :pos::pos::pos:

Пушти брада на маж малку заличи....:pos::pos:

Де бе ненормална работа...Сељациве се шират ко ненормални.Сега ќе излезат и жени шо ќе се прават мажи па и тие ќе имаат свое шоу и ќе редат до 20 не до 14 ко овие...Инаку новиов е крајно одвратен..На стариов будала барем се навикнавме нормална појава е ама кој ќе го трпи и 14...

2цата пријатели каскадиии како онаа приказната ако се сеќавате..

а овие ке се 2цата пријатели пешковци зарем малко ни беше 1 сеир да гледаме па и друг дојдол друштво да му прави :pos2: :pos2:

ГО гледав на А1 два збора неможе да склопи, тотално неписмен.

Абе остајте ги луѓето, само се обидуваат да си направат пари. Овај веројатно е бледа копија, Боки е уникат:uvo::nesvest::pos::pos::pos:

Азис на двајцата ги шишна.:pos2:

За оние на кои не им е јасно, излезе нова верзија на Боки 13-ка, нормално сега Боки 14-ка. Имаше на А1 Ексклузив нешто, не загледав убаво, ама чув. Демек сакал да биде подобар од 13-кава.

А кај да најдеме негова слика??

А кај да најдеме негова слика??

Оди на exsclusive страната ставено е видеото....ништо посебно ќе се разочараш...ај шо е педер тој ама нема харизма за шоумен...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom