Богат идиот или сиромашен гениј?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Богат идиот или сиромашен гениј?

• Богат идиот

Гласови: 94 33,6%
  • Сиромашен гениј

Гласови: 186 66,4%

• Вкупно гласачи
    280
лол...сите одат на таа опција дека кога би бил сиромашен гениј би направил пари...но нели штосот е како да се помине (живее) животот сиромашен а паметен,добар .. или од друга страна богат а глуп !!

лол...сите одат на таа опција дека кога би бил сиромашен гениј би направил пари...но нели штосот е како да се помине (живее) животот сиромашен а паметен,добар .. или од друга страна богат а глуп !!
hahah taka e i so e prasanjevo bogat idiot kako prvo ako e idiot nema da bide bogat i da bide na taa pozicija a i ne vazi ova deka bogatite se idioti da ima dosta sto imaat loso ponasanje ama toa e zatoa sto se provincijalci koi dosle do para i sega neznaat kako da se ponasaat a onoj sto cel zivot ima pari e druga rabota nekoj sto rasnel i e vospituvan taka a sto ocekuvate od decistava na bogative koga im ispokupija sto sakaat pa mora da se glumi fraer niz grad znaete kako e a se kladam deka i vie istoto ponasanje ke go imate moze ne site sega ima isklucoci ama eve da vi dade nekoj 10.000 evra za iskacanje i besna kola da ve vidam bas dali ke gi dadete na nekoj sto nema ili ke lumpuvate niz kafulinjata i diskotekite i pak ke kazam ima isklucoci ama malku se :helou:

Шо толку филозофија? Трик прашање е.

Ако си сиромашен гениј.. ГЕНИЈ ало ќе просперираш некако, но ќе си направиш пари. ГЕНИЈ СИ АМАН.
Ако си богат идиот, шо оти имаш толку пари, идиот си. Се' ќе изгубиш.

Значи богат гениј или сиромашен идиот. Хмм.. :raz:

Од парите што ќе ги заработам ептен брзо, од сиромашен гениј ќе се претворам во богат гениј. A rich genius. Maybe, rich Evil genius.
Frst stop - top of the city, next - top of the world. Muhahahahaha...
And In the place of a Dark Lord you would have a Queen! Not dark but beautiful and terrible as the Morn! Treacherous as the Seas! Stronger than the foundations of the Earth! All shall love me and despair! Muhahahahaha...

Ако си Сиромашен Гениј од каде ќе најдеш пари? од што ќе се правиш Гениј а немаш пари за еден бомбон а тоа богат идиот е друга приказна колку и да си богат расипан си во душа сите ќе те мразат и можеш се да изгубиш..
Така да подобро би го одбрал тоа второто Сиромашен Гениј иако и двете ми се некако слични..

Siromasen genij - ako si genij kako taka ce najdis nacin da stignis do sredstva, ako si bogat idiot i tie sto gi imas ce gi izgubis.

Што порадо би биле? Сиромашен гениј или богат идиот. Под идиот подразбирам да си стварно глупав, глуп чоек. А под сиромашен подразбирам да немаш скршена пара, да немаш пари песок во очи да си фрлиш! А под богат да имаш 10 пати повеќе од парите на Бил Гејтс. 10 пати повеќе!

Па според ова твоево би избрал да бидам богат идиот.

Што порадо би биле? Сиромашен гениј или богат идиот. Под идиот подразбирам да си стварно глупав, глуп чоек. А под сиромашен подразбирам да немаш скршена пара, да немаш пари песок во очи да си фрлиш! А под богат да имаш 10 пати повеќе од парите на Бил Гејтс. 10 пати повеќе!

Ни едното ни другото, затоа што тоа се класични примери за во Бардовци.
Сакам да сум си како што сум си сеа, човек кој во банка си има едно 346 876,00 од тоа еврата, дома ми е се средено и чисто и иам нов тепих да се пофалам, во фрижидер си иам се шо си сакам, паричка си трошам каде си сакам и колку си сакам, камата ми врви у банка, количка си возам од тоа голфовите шо ги викат, коа се глеам пред огледало си се бендисувам ептен. Сите ми викаат браво бе батка, ееее да сме како тебе... И то, ебааго!:kesa::nesvest:

Во оваа напатена Македонија има солиден број на богати идиоти...си го живеат сонот...не гледам ништо лошо во тоа :) Едноставно ќе му платиш на сиромашниот гениј да ти се грижи за цифрата 10 пати повеќе од Били и си бркаш работа некаде на Хаваи со неколку манекенчиња од Италијата :vozbud:

Да не ја мислиме многу-БОГАТ ГЕНИЈ:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

genijot samo ako se rodi u bogata aristokratska familija ke ima sreka poso ic ne go biva za prakticni raboti da naprai pari, on e za umetnost, filozofija, cak spored Kant samo umetnici ima genii.

Богат идиот, сиромашниот да беше гениј немаше да е сиромашен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom