Богат идиот или сиромашен гениј?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Богат идиот или сиромашен гениј?

• Богат идиот

Гласови: 94 33,6%
  • Сиромашен гениј

Гласови: 186 66,4%

• Вкупно гласачи
    280
Сиромашен гениј, кој подоцна станува ненормално богат и секако ИДИОТ :)

Па сеа зависи до кој степен идиот:).Ама ако имам барем трошка памет за да не ги изгубам парите ќе играм на таа карта.
Иако од друга страна ако сум паметен може ќе најдам начин да се обогатам.:)Ај нека биде средина од двете.

:raz: Не мора да е extra богат .. ниту пак мора да биде гениј .. Да се има пари за јадење и за живеење па друго се си иде по ред. Јас сум за нешто меѓу богаташ и сиромашен. Ама сепак најважна е љубовта, нели?

siromasen genij.
no ako si genij, ne e mozno da si siromasen, osven ako ne si glup, a nema da si posto ke si genij ==> siromasen i genij denes ne odat zaedno

богат идиот- и од што си ептен ама ептен идиот ќе ги акнеш парите!!
а сиромашен гениј- ќе знае да се снајде во секоја ситуација... и да најде пари!!! Ако е гениј, нема да биде многу долго сиромашен! Ама генијалноста е на работ на лудилото. Така да... не е чудо за одредено време и овај да стане идиот!!
Дефинитивно - средина! И паметен и пара врткаш в џеб!!

Muabetov od srpskata pogovorka

bolje je umeti nego imati

A da ne se karate i da stanete ko mene

idiot koj e genijalno bogat :)

sala na strana

bolje e da umeesh nego da imash toa nikoj ne moze da ti go zeme , ama probleme u RM sto ne mozes da go iskoristish znaenjeto adekvatno taka da ke si ostanesh siromashen ma kolku sakas bidi ti genij.

Osven ako ne si nekoj sto ke izmisli drvena pecka

Сиромашен гениј... Со тоа гениј би заработила многу нели, ама јас би одовоила од тоа само за да преживеам, а другото ќе го праќам во добротворни цели, за да не станам богат идиот...

Има ли поголемо богатсво од здравје и здрав и прав ум?

незнам за вас, ама за мене богатството не се мери со пари :)

Ако гениј = да имаш здрав и прав ум, тогаш си автоматски богат :)

Би била сиромашен гениј кој благодарение на својот памет станува богат.А тој богатиот со тој недостаток на мозок сто посто и ке ги потроши парите и тогаш...

дефинитивно да бимозел би го избрал сиромавиот гениј а зосто не е битно да се знае

Вака би било:
Сиромашен гениј, кој ако не се збогати за брзо време нека ме бара кај глупавиот комшија кој не знае каде да ги троши парите.

Мозокот е пари :) само треба да знајш како да го употребиш :)

siromasen genij ...... bogatstvoto e samiot toj,negoviot um, dovolno za ziveacka da imas a ostatokot daj go bezdomnicite i gladnite .....

сиромашна,а гениј дефинитивно...парите се печалат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom