Богат идиот или сиромашен гениј?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Богат идиот или сиромашен гениј?

• Богат идиот

Гласови: 94 33,6%
  • Сиромашен гениј

Гласови: 186 66,4%

• Вкупно гласачи
    280
Kako i da e toa vtoroto!!! Ako si genij ke napravis pari kako i da e i da ne sakas parite ke ti dojdat sami!!!:zlo:

jas sum za siromasen genij posto nekogas on ke bide bogat zatoa sto e genij:) a ovoj drugiov ke si ostane idiot

PA odbrav siromasen genij,Zasto?? PA ako sum genij ke stanam i pobogat od toj idiot(ke mu gi zeam parite ):D

-Од една страна богат идиот, Ќе му платам на некој да мисли место мене.

-Од друга страна сиромашен гениј, затоа што генијалноста сама по себе е богатство :toe:

:) Сиромашен гениј. Само под услов да имам доволно пари за хартија за да ја пресметам енергијата што се ослободува при експлодирање на супернова

Богат Доналд Трамп :)

Богат идиот дефинитивно! Сега сум сиромашен гениј ама не ми е нешто по ќефот, само гол живот не бидува :):):):):)

Форумџииве гледам све генији сакаат да бидат! Ако ако, не сме сите по парите:helou:

Богат идиот, со 10 пати повеќе пари од чика Гејтс, не ми треба ништо, уживање максимално во животот. Па и да сум идиот, мене да ми е убаво.

И јас би одбрал богат идиот, барем така ќе те поштува некој + богаташ нема глуп,дека имаат 100 асистенти :).

Forumdzii genijalecot ke go nadmudri na onoj bagatiot glupak i ke mu zi zede site pari!!!Od budala covek ne stanuva

Joey напиша:
И јас би одбрал богат идиот, барем така ќе те поштува некој + богаташ нема глуп,дека имаат 100 асистенти :).

Pa koga e glup nema da moze da komandi tie 100 asistenti ke te preebaat ke ti gi zemat site pari i cao:zlo: -takov e zivotot.Snajdi se pa zivej!!

bogat idiot

idiotite sekogas uspevat vo zivotot...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom