Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е моментално најдобар preworkout кој може да се купи во Македонија ?

Кој е моментално најдобар preworkout кој може да се купи во Македонија ?
Зависи од цената која можеш да си ја дозволиш од 1200 до 3500... Кажи колкав буџет имаш па да одиме со предлози :cool:

Pow3rd! 2.0 на SciTec пробав другар го земал од Херкулес одличен.

Имаш и ниско буџетни
RedWiller на Олимп
Knockout 2.0 на Олимп
No-Regrets на EnergyBody

со тренинг од една мускулна партиа на ден,добар одмор и добра исхрана :cool:

Дај да ти дадам едно програмче Push-Pull-Legs + UpperBody - LowerBody малце да смениш... Незнам некако без врска ми е 1 група на ден, мене повеќе ми личи на тренинг како враќање од повреда тоа...

Pow3rd! 2.0 на SciTec пробав другар го земал од Херкулес одличен.

Имаш и ниско буџетни
RedWiller на Олимп
Knockout 2.0 на Олимп
No-Regrets на EnergyBody

Дај да ти дадам едно програмче Push-Pull-Legs + UpperBody - LowerBody малце да смениш... Незнам некако без врска ми е 1 група на ден, мене повеќе ми личи на тренинг како враќање од повреда тоа...
Planiram da smenam brat posto monotono stana edno te isto. Pratimi vo poraka :D

ова од ихерб што порачав на 7ми вечерта, вчера пишуваше дека е у destination country, можно е за 7-8 дена е стигнато у мк? и тие 100-200 ден како се плакаат на рука кај поштарот или до пошта треба да идам да подигнам и да платам?

уште нема ништо .... естимејт шипинг мислам беше од 8ми март до не ми текнува точно кој... што да правам у која пошта да идам да прашам или рефунд да мавнам?

уште нема ништо .... естимејт шипинг мислам беше од 8ми март до не ми текнува точно кој... што да правам у која пошта да идам да прашам или рефунд да мавнам?
Прашај во локалната дали има нешто стигнато за тебе, знаат повеќе време да ги доставуваат во мкд, отколку од Кина до мкд.

Прашај во локалната дали има нешто стигнато за тебе, знаат повеќе време да ги доставуваат во мкд, отколку од Кина до мкд.

А кај тебе како е, стигна ли нешто?

Какво потекло имаат производите ?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

cellucor-c4-extreme-30-servings-big.jpg

519K6DAyo3L._SR600%2C315_PIWhiteStrip%2CBottomLeft%2C0%2C35_PIAmznPrime%2CBottomLeft%2C0%2C-5_SCLZZZZZZZ_.jpg

Мислење за овие два pre workout-и? И препорака најдобар pre workout за пумпање? Благодарам :)

Dobar e ili da prodolzam so myprotein?
a7fd21eb72936d7db3ea5245608a17fc.jpg

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom