- Член од
- 26 октомври 2016
- Мислења
- 2.124
- Поени од реакции
- 1.616
со тренинг од една мускулна партиа на ден,добар одмор и добра исхранаА сега со шо клавеш мускули ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
со тренинг од една мускулна партиа на ден,добар одмор и добра исхранаА сега со шо клавеш мускули ?
Зависи од цената која можеш да си ја дозволиш од 1200 до 3500... Кажи колкав буџет имаш па да одиме со предлозиКој е моментално најдобар preworkout кој може да се купи во Македонија ?
до 3500Зависи од цената која можеш да си ја дозволиш од 1200 до 3500... Кажи колкав буџет имаш па да одиме со предлози![]()
Повежбај малку, повеќесо тренинг од една мускулна партиа на ден,добар одмор и добра исхрана![]()
до 3500
со тренинг од една мускулна партиа на ден,добар одмор и добра исхрана![]()
Planiram da smenam brat posto monotono stana edno te isto. Pratimi vo porakaPow3rd! 2.0 на SciTec пробав другар го земал од Херкулес одличен.
Имаш и ниско буџетни
RedWiller на Олимп
Knockout 2.0 на Олимп
No-Regrets на EnergyBody
Дај да ти дадам едно програмче Push-Pull-Legs + UpperBody - LowerBody малце да смениш... Незнам некако без врска ми е 1 група на ден, мене повеќе ми личи на тренинг како враќање од повреда тоа...
AmiNO Xpress...Alkaly-X...Planiram da smenam brat posto monotono stana edno te isto. Pratimi vo poraka![]()
ова од ихерб што порачав на 7ми вечерта, вчера пишуваше дека е у destination country, можно е за 7-8 дена е стигнато у мк? и тие 100-200 ден како се плакаат на рука кај поштарот или до пошта треба да идам да подигнам и да платам?
Прашај во локалната дали има нешто стигнато за тебе, знаат повеќе време да ги доставуваат во мкд, отколку од Кина до мкд.уште нема ништо .... естимејт шипинг мислам беше од 8ми март до не ми текнува точно кој... што да правам у која пошта да идам да прашам или рефунд да мавнам?
Прашај во локалната дали има нешто стигнато за тебе, знаат повеќе време да ги доставуваат во мкд, отколку од Кина до мкд.
Какво потекло имаат производите ?Прашај во локалната дали има нешто стигнато за тебе, знаат повеќе време да ги доставуваат во мкд, отколку од Кина до мкд.
Некои Сад, некои Европа.Какво потекло имаат производите ?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk