сега да беше стефчо ќе ти постираше домашен некој од него напраенKoj e најдобар топач на масти?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сега да беше стефчо ќе ти постираше домашен некој од него напраенKoj e најдобар топач на масти?
Овој има 12 грама креатин во 100 грама прашок. Ако го пиеш по 250-300 грама дневно, тоа ти се околу 35 грама креатин дневно, што е многу.Да прашам од поискусни, дали Critical mass 2,3 kg е моментално најисплатливиот гејнер? Ако не, препорака.
Саглам whey 3 пати дневно.да земам Dymatize ISO-100 (за после тренинг) и Phase8 (за пред спиење) со средена исхрана или некој Whay да го пијам 3 пати денот која кобинација би била поуба?
Ima tocno 12 gr . No vo dnevna doza 240 gr vo koja ima 48 gr. Wpc i izolat,mct,maltodekstron so 0%shker.Овој има 12 грама креатин во 100 грама прашок. Ако го пиеш по 250-300 грама дневно, тоа ти се околу 35 грама креатин дневно, што е многу.
Јас би ти го препорачал овој.
Информацијата ми ја дал сајтот кој го продава гејнеров. Веројатно грешка направиле.Ima tocno 12 gr . No vo dnevna doza 240 gr vo koja ima 48 gr. Wpc i izolat,mct,maltodekstron so 0%shker.
Ne vo 100-ka.
Koj i da ti ja dal taa informacija ne bil dobro informiran.
Za bilo kogo bi bilo mnogu 12 gr vo 100ka☺
грешка, оди состав и видиИнформацијата ми ја дал сајтот кој го продава гејнеров. Веројатно грешка направиле.
![]()
грешка, оди состав и види
http://pbc.mk/proizvodi/gejneri/critical-mass-detail
ја незнаев каде го има барав, прво отворив гет реди го немаше па овде, иначе вистина ова ?
http://pbc.mk/images/critical-mass-tabela.jpgја незнаев каде го има барав, прво отворив гет реди го немаше па овде, иначе вистина ова ?![]()
Јасно тоа, само релативизирам малку.
Каде и да оди...за тоа ме плаќаат... Ѓоровски подвижна реклама е. ...
Тоа "подвижна реклама" се однесува на потписот, пошто не гледам причина зошто некој би се правел на Тошо цело време, наместо фино-лепо да си стави понуди и линкови во потпис. Тоа ми беше поентата, во случај да си ме сфатил погрешно.Каде и да оди...за тоа ме плаќаат![]()