Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој порачувано од http://pbc.mk/ и ако да за колку време стигнува порачката?
Зависи како ќе се договориш, ако ти ги пратат по Карго Експрес или ГЛС тогаш за 1-2 дена ќе ги добиеш.

За производи над 1500 ден кои не се на попуст бесплатна достава или онака го пишува?...

Иначе овај планирам да го земам http://www.pbc.mk/proizvodi/cisti-proteini/zero-whey-protein-isolate-detail се исплати за цената или нешто совет..?

За 4200 ќе земеш 100 пати боље протеин,дали од гет реди или од херкулес небитно,а докажани и сигурни производители како allmax,ultimate nutrition,biotech usa,а не некоја чкљ марка.

@UpperCut vo Vtornikot bev go zemav kreatinchevo, 500grama tuba. Imash ushte dosta zalihi taka da nema gajle.

Pochnav da go pijam, prvite 5-7 dena kje idam po 10g na den, posle na 5 smaluvam. Zasea normalno ne osekjam razlika (no shit), no tuka sum po long-term effects anyway.

Inache kako se preporachuva da se koristi? 2 meseca pa mesec pauza?

@UpperCut vo Vtornikot bev go zemav kreatinchevo, 500grama tuba. Imash ushte dosta zalihi taka da nema gajle.

Pochnav da go pijam, prvite 5-7 dena kje idam po 10g na den, posle na 5 smaluvam. Zasea normalno ne osekjam razlika (no shit), no tuka sum po long-term effects anyway.

Inache kako se preporachuva da se koristi? 2 meseca pa mesec pauza?
за некој саат ке ја пијам четвртата доза за денес :) денес го земав во кеса 500г, ке правам полнење 5 дена па после по 5

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Ме интересира дали може еден преворкаут да не реагира? Конкретно станува збор за C4, го користам некое време но не осеќам ништо од него, пробав и со дуплирање на доза, но пак ништо.
Od kaj go najde C4? gledam mn mal izbor na preworkouts ima, nekoj da dade lista na strani za bodybuilding supplements vo MK?

За 4200 ќе земеш 100 пати боље протеин,дали од гет реди или од херкулес небитно,а докажани и сигурни производители како allmax,ultimate nutrition,biotech usa,а не некоја чкљ марка.
Затоа прашував ама вака солиден ми изгледа за цената

Iskustva so AAKG za short term usage (30tina dena), is it worth it? Drugi pridobivki osven pump? Chitnav deka se preporachuva da se pie ako si na creatine cycle (samo shto zavrshiv faza na polnenje).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom