Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Drustvo, da v prasam edno prasanje ako znaete da mi odgovorite.... Zemav Bcaa prasokce I glutamince, megjutoa bcaava mn slabo se rastvora vo voda, rokot sekako ne e pominat, uste godina ima.... sea prasanjeto mi e dali e pva tipicno ili sto e fintata???? Fala vi I izvinete na latinicata...

Да не знае некој како се вика продавницата за суплементи во Центар кај здрадата на поштата? Има надвор големи банери и реклами за MusclePharm.

е убаво си пиша дека кај секој различно делува, јас ги имам скоро сите пиено али као хорс пауер ниеден друг преворкаут не делувал така

Исто и кај мене Хорс Пауер Х на ултимејт делува добро, дозерката му е 5гр. по 7.5 го пиев. Страшна пумпа и желба за вежбање во текот на целиот ден.

Разор8 цата срање невидено, со другар по пола го земавме...тапа :/

Ц4 онака.. малце пумпа, малце сила.

Сега пак ќе земам Хорс ...имам веј, глутамин, бцаа, трибустерче и си газиме :D

Исто и кај мене Хорс Пауер Х на ултимејт делува добро, дозерката му е 5гр. по 7.5 го пиев. Страшна пумпа и желба за вежбање во текот на целиот ден.

Разор8 цата срање невидено, со другар по пола го земавме...тапа :/

Ц4 онака.. малце пумпа, малце сила.

Сега пак ќе земам Хорс ...имам веј, глутамин, бцаа, трибустерче и си газиме :D
Кај наоѓаш хорс? По продавнициве скоро да нема ништо од Ultimate а не па хорс. Едино знам дека го има во битола во арнолд суплементи. Мислам дека така се викам продавницата :D
Носат се и свашта, алал да им е.

Кај наоѓаш хорс? По продавнициве скоро да нема ништо од Ultimate а не па хорс. Едино знам дека го има во битола во арнолд суплементи. Мислам дека така се викам продавницата :D
па тие праќаат по карго така да...

Sent from my iPhone using Tapatalk

па тие праќаат по карго така да...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Хорсот го набавувам преку пријател.

Иначе кога станува збор за ултимејт покрај Хорсот палец горе и за протеинот Prostar 100% Whey (y)

Kvaliteten e ovaj protein ?

Preeska zedov edna doza da go probam i imase dobar vkus i brzo go rastvoriv.

1465317139416.jpg DSC_0038.JPG

Swanson 40 таблети има останато а другава е пуна т.е. 60 таблети
За цена незнам колку би било, ако има некој заинтересиран нека ми даде понуда по порака па ќе се договориме

IMG_20160607_195734[1].jpg

Zdravo , dali znae nekoj kade moze da se najdat Animal
Cuts i po koja cena ?

кога купувате суплименти од бугарија од кој град и кои продавници земате и каде има најповолни цени?

Не сум баш во тек, па ако може некој да ми каже кој протеин и креатин монохидрат се моментално најислпатливи во сооднос цена:количина моментално кај нас. Позз

Нов неотворен, ми го донесоа од британија. Ако некој е заинтересиран нека ми пише порака со понуда
IMG_20160615_235113[1].jpg

SynChronize%20Chocolate%20Wit%20LR.JPG

Штотуку го купив.
Некој да сподели искуство.. ?

Сакав почист протеин ама во продавницава ме предомислија за ваква варијанта, пошо сум прилично слаб на маса со моиве 75 кг на 180 цм висина, а чистиот протеин немало да ме крени на волумен...

2900 д. 2кг.

Ако некој знае нека пише каде може да се набави battle rope во државава?

Back
На врв Bottom