GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.843
- Поени од реакции
- 11.884
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
А НДЦ значи "научете да цитирате".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да препорача БЦАА !?!
Друже биди среќен ако само ти го избришат прашањево.Ми треба информација дали знае некој каде можам да најдам ефедрин ? Ми треба за брзо,ако знае некој ве молам нека пише.
Da no zabranet stimulans od pred nekolku godini.JETKUNDO другар ефедринот не спаѓа во ААС туку е бронхиодиатор односно стимуланс,кој има намена и во медицината како терапија при асматични проблеми а во ББ конкретно се користи за слабеење и како стимуланс за енергија и издржливост.
Забрането е за стероиди и лекови да се дискутира овде, јебига.JETKUNDO другар ефедринот не спаѓа во ААС туку е бронхиодиатор односно стимуланс,кој има намена и во медицината како терапија при асматични проблеми а во ББ конкретно се користи за слабеење и како стимуланс за енергија и издржливост.
ти одговорив на другата тема.Сепак е забранет,кај сака нека спаѓа.JETKUNDO другар ефедринот не спаѓа во ААС туку е бронхиодиатор односно стимуланс,кој има намена и во медицината како терапија при асматични проблеми а во ББ конкретно се користи за слабеење и како стимуланс за енергија и издржливост.
Koja cena ti e dostapna za dvete?Во моментов на наш пазар некој квалитетен протеин и квалитетен глутамин со достапна цена?
Исто така, може да се најде Animal Cuts кај нас?
За протеин би одвоил од 2500-3600 за 2.3-3.0 кила, со пристојна чистина, односно мала количина филери, ама ја барам најевтината варијанта на пазаров.Koja cena ti e dostapna za dvete?
Animal cuta od silabg samo, mislam 60 ili 80 eur za 2pakuvanjaВо моментов на наш пазар некој квалитетен протеин и квалитетен глутамин со достапна цена?
Исто така, може да се најде Animal Cuts кај нас?