Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба информација дали знае некој каде можам да најдам ефедрин ? Ми треба за брзо,ако знае некој ве молам нека пише.

Ми треба информација дали знае некој каде можам да најдам ефедрин ? Ми треба за брзо,ако знае некој ве молам нека пише.
Друже биди среќен ако само ти го избришат прашањево.

Не смее муабет на форумов за стероиди.Јас би ти рекол само,да размислиш 10 пати,и да се консултираш со 20 души околу тоа,и по можност да бидат некои кои се разбираат во тие работи а не некои како џони браво,со чикен легс.

JETKUNDO другар ефедринот не спаѓа во ААС туку е бронхиодиатор односно стимуланс,кој има намена и во медицината како терапија при асматични проблеми а во ББ конкретно се користи за слабеење и како стимуланс за енергија и издржливост.

JETKUNDO другар ефедринот не спаѓа во ААС туку е бронхиодиатор односно стимуланс,кој има намена и во медицината како терапија при асматични проблеми а во ББ конкретно се користи за слабеење и како стимуланс за енергија и издржливост.
Da no zabranet stimulans od pred nekolku godini.
I ima primena samo vo medicinata .

Забрането е за стероиди и лекови да се дискутира овде, јебига.

ти одговорив на другата тема.Сепак е забранет,кај сака нека спаѓа.

Во моментов на наш пазар некој квалитетен протеин и квалитетен глутамин со достапна цена?

Исто така, може да се најде Animal Cuts кај нас?

Во моментов на наш пазар некој квалитетен протеин и квалитетен глутамин со достапна цена?

Koja cena ti e dostapna za dvete?

Koja cena ti e dostapna za dvete?
За протеин би одвоил од 2500-3600 за 2.3-3.0 кила, со пристојна чистина, односно мала количина филери, ама ја барам најевтината варијанта на пазаров.

А за глутамин искрено, испод 1000-1500.

Animal cuta od silabg samo, mislam 60 ili 80 eur za 2pakuvanja

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom