http://herkules.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=132&Itemid=87Некој да препорача БЦАА !?!
Друже биди среќен ако само ти го избришат прашањево.Ми треба информација дали знае некој каде можам да најдам ефедрин ? Ми треба за брзо,ако знае некој ве молам нека пише.
Da no zabranet stimulans od pred nekolku godini.JETKUNDO другар ефедринот не спаѓа во ААС туку е бронхиодиатор односно стимуланс,кој има намена и во медицината како терапија при асматични проблеми а во ББ конкретно се користи за слабеење и како стимуланс за енергија и издржливост.
Забрането е за стероиди и лекови да се дискутира овде, јебига.JETKUNDO другар ефедринот не спаѓа во ААС туку е бронхиодиатор односно стимуланс,кој има намена и во медицината како терапија при асматични проблеми а во ББ конкретно се користи за слабеење и како стимуланс за енергија и издржливост.
ти одговорив на другата тема.Сепак е забранет,кај сака нека спаѓа.JETKUNDO другар ефедринот не спаѓа во ААС туку е бронхиодиатор односно стимуланс,кој има намена и во медицината како терапија при асматични проблеми а во ББ конкретно се користи за слабеење и како стимуланс за енергија и издржливост.
Koja cena ti e dostapna za dvete?Во моментов на наш пазар некој квалитетен протеин и квалитетен глутамин со достапна цена?
Исто така, може да се најде Animal Cuts кај нас?
За протеин би одвоил од 2500-3600 за 2.3-3.0 кила, со пристојна чистина, односно мала количина филери, ама ја барам најевтината варијанта на пазаров.Koja cena ti e dostapna za dvete?
Animal cuta od silabg samo, mislam 60 ili 80 eur za 2pakuvanjaВо моментов на наш пазар некој квалитетен протеин и квалитетен глутамин со достапна цена?
Исто така, може да се најде Animal Cuts кај нас?