Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
За самоодбрана според мене е најдобро основен тренинг филипино кали, во комбинација со хитлерка.

Другари, сакам пак да почнам со теретана но сега сум ограничен со време. Сакам да одам 3 до 4 пати неделно па ако некој има некое видео или програма која може да ја следам. Кога одев до пред некој месец се водев по PPL, 6 дена во неделата.

Ми се чини мене или сите теретани лупнале нереални скупи цени од 3500 нагоре и тоа за 3х неделно ... ВТФ ?! :LOL:
Почнувајќи од кај мене па до Центар гледав ....

Ми се чини мене или сите теретани лупнале нереални скупи цени од 3500 нагоре и тоа за 3х неделно ... ВТФ ?! :LOL:
Почнувајќи од кај мене па до Центар гледав ....
Не знам кај е тоа „од кај тебе“, ама Strong или Legion во Тафталиџе имаат пониски цени од тоа, околу 1000-1500 мислам, за секој ден. Сигурно има и други такви.

FID vo avtomomanda raboti po stari ceni vekje 5-6 godini, 1000 za zeni 1200 za mazi, plus ako platis 3 meseci unapred 3000 den e.
Ne znam kaj se akate vo koi teretani sto vi baraat 3500? pa ni vo sinergy ne e tolku

Билдер во лисиче после 26 години прв пат качи цена годинава и тоа за 200 денари. Секој ден е 1200 месечно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom