- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.782
- Поени од реакции
- 2.765
ако не моеш обични 2 склека џабе праиме муабет ја ти даов шема со најтешките склекови што може
Ондак место тие првите 5хАМРАП склекови прави обични и полека прогресирај
R.I.P me

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако не моеш обични 2 склека џабе праиме муабет ја ти даов шема со најтешките склекови што може
Ондак место тие првите 5хАМРАП склекови прави обични и полека прогресирај
@Gjoroski ќе ти каже, он има читано книги, не како сите останати што читаат секакви спротивставености по интернетот.Најнапред фала за помошта.Да, има материјал на интернет, но проблемпот е како да го изберам вистинскиот. Во ББ темите има многу спротиставености по интернетот.
Te зеза
@Gjoroski ќе ти каже, он има читано книги, не како сите останати што читаат секакви спротивставености по интернетот.
иначе корекција 5хАМРАП не ми значи 5 минути, сеа видов дека тоа си пишал
5 серии по As Many Reps As Possible, не 5 минути
Edno drugarce pogore objave prepisisija jaka edaj preporacajte nekoja programa za definicija na muskulite. kako da vezbam sho da vezbam i ishanata so da se fokusiram povekje, a sto da otfrlam?
180cm/83kg
Slim/athletic body
Edno drugarce pogore objave prepisisija jaka e
Sent from my 5010X using Tapatalk
Дечки, ваше мислење за програмчево? Се работи за тренинг програма на дневен внес од 3200 kcall... Се работи за мене лично моментална тежина 75кг и висина 180цм, ниво на bodyfat е малце поголемо 17% бидејќи 5 месеци имав пауза и јадев штетна храна...
![]()
![]()
Ден 1 - 3 - 5 се денови за кардио а 6 и 7 денови за одмор...
Te зеза
иначе корекција 5хАМРАП не ми значи 5 минути, сеа видов дека тоа си пишал
5 серии по As Many Reps As Possible, не 5 минути
Може да се повредат колената ако имаш 200 кила на шипката што ја кревашУште една дилема имам. Below parallel squats or at 90 degree? Прочитав некаде дека под паралелно можело да се повредат колената.
дефиниција по википедијаdaj preporacajte nekoja programa za definicija na muskulite. kako da vezbam sho da vezbam i ishanata so da se fokusiram povekje, a sto da otfrlam?
180cm/83kg
Slim/athletic body
како израчуна стек 200г. = 30ден ????
Од КАМ јас земам перутнина 295ден. е 1 кг. значи 200г=60ден.
Оваа дополнителна информација не го менува мојот пост.На спротивставености мислев во однос на исхраната, да бидам поточен.
За месото од бразил имав пишано во една друга тема, еве ти го постот.Пробав еднаш од стекот брзилски од Стокомак и некогаш повеќе, ептен е гаден и лош, башка за бразилското месо ептен афери излегоа и во светски рамки, и многу земји го забрануваат дури и пратките им ги враќаат, така да никад више бразилско месо.
http://money.cnn.com/2017/03/22/news/economy/brazil-meat-scandal/index.html
У главно инспектори издавале лажни сертфикати на прозводители во Бразил да можат да извезуваат расипано месо и заразено со салмонела како нормално.
Квалитето не е добар, но во последно време не сум задоволен ни од словенскиот, порано беше подобар, последно зедов цело пиле не словенско некоја друга фирма по 140кг и искрено тој стек од пилето во споредба со словенскиот ми беше многу повкусен. Чат пат си земам јас и цело пиле, досадно е со коските, али барем младо мевце, ретко се пилињата поголеми од 1.3 кг, големина што ја достигнуваат бројлерите за отприлика 4 месеци.Месото од Бразил е од стоковите резерви на Бразил, како му минува периодот на чување, така го даваат за продажба за прениска цена чисто колку да не плаќаат тие превоз и да не го фрлаат, ако познаваш некој во здружението на бизнисмени во Македонија што работи со увоз на големо на вакво месо ќе ти го потврди ова што ти го кажувам, истото е и за свинското од Бразил, затоа доаѓа по таква смешна цена.