any cardio + eat cleanЗдраво, не сум многу упатен во овој спорт, па ми треба мала помош... До сега вежбам 4-5 месеци во континуитет меѓутоа имам доста масти... Ме интересира како најдобро да се исчистам? Трчање?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
any cardio + eat cleanЗдраво, не сум многу упатен во овој спорт, па ми треба мала помош... До сега вежбам 4-5 месеци во континуитет меѓутоа имам доста масти... Ме интересира како најдобро да се исчистам? Трчање?
Cardio for fat loss is a memeany cardio + eat clean
you can cardio with push upsCardio for fat loss is a meme
yes i canyou can cardio with push ups
za letoovo programcevo ti e super samo mala zabeleska kaj programata za gradi. podobro zapocni so benc pa kosa razvlekuvanje na kosa sajli i na kraj razboj.Дечки, ваше мислење за програмчево? Се работи за тренинг програма на дневен внес од 3200 kcall... Се работи за мене лично моментална тежина 75кг и висина 180цм, ниво на bodyfat е малце поголемо 17% бидејќи 5 месеци имав пауза и јадев штетна храна...
![]()
![]()
Ден 1 - 3 - 5 се денови за кардио а 6 и 7 денови за одмор...
Убаво е да се потсмеваш на друг, т.е најлесно е тоа ако нешто не е во ред убаво е да ме корегираш затоа и прашав како човек за човечки да ми се одговориarm day
Фала, ама имам проблем со горните гради т.е ми треба повеќе време за да ги обликувам и изградам затоа сакав да започнам со коса бидејќи силата тогаш ми е на највисоко ниво, сега прво сакам да направам потисок па потоа да развлекувам....za letoovo programcevo ti e super samo mala zabeleska kaj programata za gradi. podobro zapocni so benc pa kosa razvlekuvanje na kosa sajli i na kraj razboj.
5 дози на ден?На протеинот обично се препорачува по 2-3 дози на ден. Дали има лоши ефекти ако пијам по 4-5 дози на ден?
На протеинот обично се препорачува по 2-3 дози на ден. Дали има лоши ефекти ако пијам по 4-5 дози на ден?
7 dozerki to se 140 grama protein na den samo od whey. drugarti voopsto nejadi meso jajca riba? il icelden e so tost i pasteta. se znaj kolku pati se pie 2 do 3. edna doza 2 sati posle dorucek edna doza odma posle trening i uste edna doza pred spienje ako ima potreba. 120 grama protein dnevno se vnesuva preku hrana a odstatokot 60-80 grama prelu proteinski sejk.[DOUBLEPOST=1498315590][/DOUBLEPOST]Мој другар пиеше по 7 дозерки, така имало најдобар ефект.
LOL, какви бре 4-5 дози на ден?
3 pati e dovolno. nema nekoj podobar efekt ak ose pie po 5-6 pati. gledaj minium 100 grama protein dnevno da ti se preku hranataНа протеинот обично се препорачува по 2-3 дози на ден. Дали има лоши ефекти ако пијам по 4-5 дози на ден?
Fullbody 3 пати неделно или upper/lowerУбаво е да се потсмеваш на друг, т.е најлесно е тоа ако нешто не е во ред убаво е да ме корегираш затоа и прашав како човек за човечки да ми се одговори...
Фала, ама имам проблем со горните гради т.е ми треба повеќе време за да ги обликувам и изградам затоа сакав да започнам со коса бидејќи силата тогаш ми е на највисоко ниво, сега прво сакам да направам потисок па потоа да развлекувам....
----------------------------------------------------------------------------
Секои сугестии, секоја помош е добредојдена...![]()