E
Epsilon
Гостин
I jas imam vakvo slicno, samo zemeno od bidifit, a ne mi e jasno kako se montira na vrata? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моментот кога не сум сигурен дали тролаш.I jas imam vakvo slicno, samo zemeno od bidifit, a ne mi e jasno kako se montira na vrata?![]()
Моментот кога не сум сигурен дали тролаш.
Сaкaм дa земaм врaтилo зa нa врaтa штo се мoнтирa, без штрaфoви. Препoрaчaјте ми некoе дoбрo. Oвa дoбрo е?
I jas imam vakvo slicno, samo zemeno od bidifit, a ne mi e jasno kako se montira na vrata?![]()
Треба вратата да е со тесна каса за да може да го ставиш. И јас зедов без да помислам на тоа, а сите врати ми се со дебели каси и не бидува. Па фино лепо си направив дупки на ѕид в ходник, го прицврстив со огромни шрафови и топ е, година веќе нема мрднато.
Од едната страна ѕидот ми е гипс картон.. така да треба да барам друго чаре.Треба вратата да е со тесна каса за да може да го ставиш. И јас зедов без да помислам на тоа, а сите врати ми се со дебели каси и не бидува. Па фино лепо си направив дупки на ѕид в ходник, го прицврстив со огромни шрафови и топ е, година веќе нема мрднато.
Двата ѕида ми се гипс ама има и столб одма до вратата додуша. Како што реков нема проблеми.Од едната страна ѕидот ми е гипс картон.. така да треба да барам друго чаре.
Треба вратата да е со тесна каса за да може да го ставиш. И јас зедов без да помислам на тоа, а сите врати ми се со дебели каси и не бидува.
Баткава кај мене има дупки на 3 места по двете паралелни шипки. Незнам какви се другите ама би можело сам да направиш дупки точно како за твојата врата.Ne, sega sum seriozen, poseriozen od koga bilo, ebate.
И̶м̶а̶а̶ ̶с̶т̶а̶в̶е̶н̶о̶ ̶л̶и̶н̶к̶ ̶п̶р̶е̶д̶ ̶д̶в̶е̶ ̶т̶р̶и̶ ̶с̶т̶р̶а̶н̶и̶ ̶о̶д̶ ̶n̶a̶p̶u̶m̶p̶a̶j̶s̶e̶.̶c̶o̶m̶ ̶с̶о̶ ̶р̶а̶з̶о̶р̶ ̶8̶.̶ ̶Т̶и̶п̶о̶т̶ ̶п̶р̶а̶ш̶у̶в̶а̶ш̶е̶ ̶н̶е̶ш̶т̶о̶ ̶з̶а̶ ̶х̶о̶р̶м̶о̶н̶ ̶з̶а̶ ̶р̶а̶с̶т̶.̶ ̶З̶а̶ ̶т̶р̶и̶б̶у̶л̶у̶с̶ ̶н̶е̶з̶н̶а̶м̶ ̶д̶а̶л̶и̶ ̶и̶м̶а̶а̶т̶.̶Знае ли некој каде можам да најдам RAZOR 8 и ТРИБУЛУС од алмакс, во Гет Реди немало.
Да, многу голем замор на срцето. Одбегнувај сауна, посвети повеќе време на кардио. Еве јас веќе 1 месец вежбам и имам ослабено 3-4 кг.Ја сменив теретаната пред некој ден, сега одам во една кај што има и сауна. Ме интересира колку е паметно после добар тежински тренинг или после кардио тренинг да си поседам малку в сауна, дали има некакви здравствени проблеми да изморено тело пуштиш в сауна?
А видиш Стефф, победници извадија, само нз до која категорија, браос браос![]()