Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можно е да си skinnyfat. Пребарај на нет што значи терминот.здраво дечки имам 184-186 cm 88kg некои ми викаат дека сум слаб некои дека имам стомак.
дали може некој совет околу тоа што да земам дали креатин или протеини и кое дава подобри резултати.А гледам дека креатинов е доста ефтин
Другар пошто идеше и во теретана, и на ММА одпосле, го пиеше измеѓу 2та тренинга. Викаше дека него така му одговарало највише.Има ли некој искуство со вакво нешто ?
Има ли врска ако го пијам пред спиење? Пошто не сум упатен во овие работи многу многу ,а ми беше потребно нешто за опоравак на мускули и некое кг а ова ми го препорачаа го користам веќе 15 дена
![]()
.Некој искусен за убава месечна средена тренинг програма со 2 дена одмор неделно ако можи нека сподели поздрав фала однапред
Јас бев 58 кг почнав во теретана со средена исхрана за месец ипол накачив 2кг не е нешто многу ама мускул е ...Програмата ми е следнаЗнае некој добра и ефикасна програма за масивни рамења и зголемување на мускулна маса(за слаби лица)
Имам 20 год и моментално сум тежок 63кг а пред да почнам со теретана бев околу 60кг. Одам веќе 2 месеца скоро по ред но нема кој знае некој си напредок(само 3кг имам качено)
Вискок сум скоро околу 175-180см.
Фала многу.
...Понеделник: Гради и ГрбНекој искусен за убава месечна средена тренинг програма со 2 дена одмор неделно ако можи нека сподели поздрав фала однапред
...Програмата ми е следна
Понеделник: Гради и Грб
Вторник: Нозе
Среда:Рамо трапез
Четврток:Бицепс
Петок:Трицепс
Сабота и Недела одмор.И секоја трета недела правам во четврток бицепс и трицепс заедно, петокот го одмарам и сабота цело тело.Кардио бидејки сум на булк правам 3-4 пати неделно до 25 минути макс. Стомачни правам 5 дена...
во спорт висион имаш ваквиИма во моментов некаде стегачи(ленти) за колена кај нас и колку чинат ?
![]()
Да не знаеш цена случајно?во спорт висион имаш вакви
![]()
се стегаат, а ако сакаш како на сликата тоа ти се обични стегачи ленти ги има секаде.
овие ти се 400 и нешто парче, а лентите појма немам сигурно ти се поефтини. Јас би одел и со sleeves освен ако немаш некоја повреда па ради тоа да ги ставаш стегачите.Да не знаеш цена случајно?
И за овие, и за обични ленти.