Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Баш напротив за луѓе што не се активни и имаат преголема килажа се препорачува заради намалување на апетитот.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2716748/
Оваа диета се препорачува за луѓе кои се obese, и не се активни, мислам дека овде нема такви.
obese_532_1505287a.jpg

Оваа диета се препорачува за луѓе кои се obese, и не се активни, мислам дека овде нема такви.
obese_532_1505287a.jpg
Еве ти најнова споредба на разликата помеѓу јаглехидрати наспроти масти кај активни луѓе.
http://bayesianbodybuilding.com/carbs-vs-fat-research-update/[DOUBLEPOST=1418739549][/DOUBLEPOST]
Не, оставете го нека си тера, ги знае сите линкови на интернет копи-пејст и е најголем стручнак :)
Аха така е, копи пејст немам никакви резултати, искуство и немам задоволни клиенти.
Се прашувам зашто 1 и пол година имам 5 лојални клиенти и зашто имам лична трансформација?
Ако тебе не ти се допаѓа не коментирај, не видов да ми дадеш контра аргумент, се гледа дека си трол и хејтер.

Stef, ме мрзи да читам внимателно што и како си пишал, дај во кратки црти кажи ми мислење за ЈХ, во тежински тренинг, диети и мускули?
Благодарам однапред.
п.с. не прашувам за сеир, него да подучам нешто :)

Stef, ме мрзи да читам внимателно што и како си пишал, дај во кратки црти кажи ми мислење за ЈХ, во тежински тренинг, диети и мускули?
Благодарам однапред.
п.с. не прашувам за сеир, него да подучам нешто :)
Со вас г-не Ѓороски ќе се видиме и ќе дискутираме за што сакате.
Ветувам дека во четврток ако сте слободни после 6:30-7 ќе направиме добра дебата и дискусија.

Ветувам дека во четврток ако сте слободни после 6:30-7 ќе направиме добра дебата и дискусија.
Moze li video zapis od razgovorot... blagodaram...
P.S. Od Grupa fanovi na Stef

Последно уредено:
Momci kade mozhe da se najdat compression t-shirts niz Skopjevo? Pobarav vo Struzhanka denes kako shto nekoj pishal prethodno, rekoa deka nemaat. Do kaj 700-800 denari bi dal.

Нека биде 6.00-6.30.

Имаш не ибеј и за поефтино, ако ти се чека.
Si zemav od PBC za 800 denari, i pak super pozitivno iskustvo so momcite.

Znaat i sovet da dadat i da te upatat kaj shto treba, a jas kako pomlad si gi vpiv zborovite :) Nejkam da ispadne pravam reklama ili neshto, ama big up do niv.

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk

Аха така е, копи пејст немам никакви резултати, искуство и немам задоволни клиенти.
Се прашувам зашто 1 и пол година имам 5 лојални клиенти и зашто имам лична трансформација?
Ако тебе не ти се допаѓа не коментирај, не видов да ми дадеш контра аргумент, се гледа дека си трол и хејтер.

Се прашуваш зошто? Чекај јас да ти одговорам зошто до ден денес се уште не ти е јасно.
Имаш трансформација зошто тренираш и само тоа го правиш, зошто читаш и применуваш секакви методи на тренинзи што ќе најдеш на интернет, и си на калориски дефицит, а се празниш и трошиш цел ден.
Имаш 5 клиенти кои ги тренираш од што мислат дека си тренер и стручен, од тоа што има „многу„ голем избор на тренери па ти си алтернатива. Ете затоа.

А и како да ти дадам аргументи кога основни работи не знаеш, а навлегуваш во подлабоки теми.

Трол и хејтер сум, ај продолжи си да читаш статии на интернет.

И да може видео запис во дискусијата со Ѓоровски, само нека ти овозможат интернет на телефонот за да можеш да ги наоѓаш линковите како аргументи.

Се прашуваш зошто? Чекај јас да ти одговорам зошто до ден денес се уште не ти е јасно.
Имаш трансформација зошто тренираш и само тоа го правиш, зошто читаш и применуваш секакви методи на тренинзи што ќе најдеш на интернет, и си на калориски дефицит, а се празниш и трошиш цел ден.
Имаш 5 клиенти кои ги тренираш од што мислат дека си тренер и стручен, од тоа што има „многу„ голем избор на тренери па ти си алтернатива. Ете затоа.

А и како да ти дадам аргументи кога основни работи не знаеш, а навлегуваш во подлабоки теми.

Трол и хејтер сум, ај продолжи си да читаш статии на интернет.

И да може видео запис во дискусијата со Ѓоровски, само нека ти овозможат интернет на телефонот за да можеш да ги наоѓаш линковите како аргументи.
Аха а ти си применил некој свој метод што не е најден од интернет и се сметаш за стручен?
Ако си во калориски дефицит не значи дека ќе имаш резултати, финесите се во деталите што изгледа ги немаш и не ги познаваш па велиш дека не сум стручен, имам 5 клиенти зашто знаат што добиваат резултати и добра услуга, не зашто јас сум им алтернатива.
Кога не знаеш што да ти правам продолжи си да хејташ.
П.С 21 век сме од каде очекуваш да земам информации од книга што не е со тек на најновите истражувања?
Сите истражувања се на pubmed за било што имаш одговор, некои се добри некои се лоши, тоа што те прави стручен е како да ги примениш тие методи на себе и на своите клиенти.

Аха а ти си применил некој свој метод што не е најден од интернет и се сметаш за стручен?
Ако си во калориски дефицит не значи дека ќе имаш резултати, финесите се во деталите што изгледа ги немаш и не ги познаваш па велиш дека не сум стручен, имам 5 клиенти зашто знаат што добиваат резултати и добра услуга, не зашто јас сум им алтернатива.
Кога не знаеш што да ти правам продолжи си да хејташ.
П.С 21 век сме од каде очекуваш да земам информации од книга што не е со тек на најновите истражувања?
Сите истражувања се на pubmed за било што имаш одговор, некои се добри некои се лоши, тоа што те прави стручен е како да ги примениш тие методи на себе и на своите клиенти.
Druze, te sledam na fb na tolku vnimavajne na ishrana na tolku presmetki jh, kalori i shoznam uste sho presmetvas , da bidam iskren kaj tvojte klienti ne gledam nikakva razlika i rezultat. Jas ne vnimavam mn na ishrana i pak rastam ko vol 181 cm so 80 kg,a celta mi e da stignam 181cm visina so 85 kg. Edino nesto sto mi e sredeno vo mojata ishrana e sho ne jadam leb, premn retko, i gricki ic. a i da zaborev na blago namaliv.. sabaje, rucekot i vecerata samo mi se svedeni na presmetki drugo nisto , za rucek redovno stek 250 gr kombinirano so grasok,kompir,oriz i tn.. i za vecera po 5,6 jajca ,tuna i tn.. sekoj den.. kroz obroci ako me mavnit umot jadam i po 2,3 vitanova, na fakultet jadam i tostovi, pomfrit kokakola dosta cesto i pak ko vol rastam. Ne znam daj pokazi edna slika kaj sho ima kaj nekoj transformacija vo ovie 5,6,7,8... meseci sho si go treniral. ili neubo vezbat ili nz sho e rabotava. pa samo sklekovi da praveja i da vnimavaja na ishrana pogolemi rezultati ke imaja tvojte klienti.. daj izlezi so slika pred i potoa po izvesen period od 4,5,6 meseci.Napraj nesto primamlivo nekoja slika za da ti se zgolemi brojot na klienti.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom