Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ова демек како мртво само со поише раширени нозе, кој е ефектот?

Ме интересира стучно мислење некој да ми ја долови асоцијацијата помеѓу сексот и мастурбацијата и билдингов, т.е дали празнењево на машкиот тестостерон при сексот, влијае врз целокупната мускулатура,и физичката подготвеност ако знае некој нешто да објасни поопширно...

Некој да ми препорача амино киселини добри. благодарам

Дали ако јадеш одредена количина на овошје да речеме по три јаболки на ден, а си во калориски дефицит солидно ке се слабее? Дали фруктозата може да се испречи на патот и без тоа шо си у калориски дефицит? .

Пишав погоре за фруктозата, ако си во калорски дефицит нема разлика.

Дали кога се прават склекови со дланките на земја и на држачи отпорот и ефикасноста се исти?
Речиси исто, нема некоја голема разлика.
Не троши пари за нив, бидејќи можиш низ дома да си импровизираш.(пример 2 дебели книги ќе завршат работа)

ке ве замолам ако ми кажете како да се раширам во горен дел од рацете да ги здебелам, моментално имам солиден би-цепт но сакам маса.. ве моалм да ми кажете за вежби и храна..

Сакам помош да ми објасние пред некое време зедов гејнер хипер масс 5000 за маса и вејке го потрошв но негледам некој ефекти дали е тоа поради што прв пат користам вакво нешто или би требало повторно да земам за да има подобри ефекти а иначе конзумирав 1 доза пред и 1 доза после тренинг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom