Да ти кажам право и јас бев како тебе,на 17г. 180цм и имав 65-66кг.Со сало во стомакот сум од кога паметам за себе.И јас бев скакулец,малку по висок и малку по тежок.Тука негде сме.Се поправив за една година за 10кг.се проширив во рамењата,ама стомакот ми остана

Тоа се случи откога си фатив женска-на твои години.Се полови односи,частење,јадење,пиење ова-она качивме и двајцата по 10кг.Теретаните и хемикалиите ми се најглупавите работи што постојат.Еден пример-Брус Ли ставал во блендер телешко месо,млеко,јајца и мислам мед и го пиел целото,арно ама за него скоро како да не постоеле справи.Со склекови на еден прст,стомачни со кол над рамења и вадење прашина од боксерските вреќи бил таков како што сите го знаеме.Затоа батали теретани,хемикалии и глупости,земи на често користи презервативи,оди сега летно време да товараш вреќи и гајби каде што има земјоделие или цепи и товарај дрва и немај гајле.Со хемикалиите само ќе се надуиш,а сила и издржливост ќе имаш помалку од мене што седам по 10 часа на компјутер и ретко нешто работам.