F
FuckYouAll
Гостин
Која ти е целта?
Пошо немам вежбано скоро 6 месеци заради повреда на левото и десното рамо, сакам да се вратам во ритам.
За сила а и ако можит да си ги вратам мускулите шо си ги имав.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која ти е целта?
Знам ама како што видов тоа е повеќе фитнес-кардио, одколку теретана...... јас таму тегови не видов
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 02:07 ---
Знам ама како што видов тоа е повеќе фитнес-кардио, одколку теретана...... јас таму тегови не видов![]()
a dali ima vrska na primer koga vezbam ramo so trapez prvo ja pravam vezbata za trapezot pa vezbite za ramotot dali toa ima vrska dali e toa gresno???? ili nema vrska isto e....
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 21:19 ---
t.e dali e isto ako ja pravam prvo vezbata za trapez pa vezbite za ramo ili prvo ako ja pravam vezbite za ramo pa vezbata za trapez????
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 21:25 ---
gi*
Не знам каде да поставам, хаос е форумов .... сакам да земам справа за вежбање ... прв пат почнувам да вежбам со цел да ослабнам,да симнам килограми ... имам 23 , 171 см, 105 кг ....да се вратам ... гледав справи за вежбање ,изборот ми падна на оваа ... дали е добра оваа ,дали ја имал некој воопшто и искуство ?! добродојден е совет ....
![]()
http://www.najevtino.mk/p/neo-bk-131-exercise-bike/31029
Ако прашуваш дали има разлика со која мускулна група почнуваш да вежбаш прво, тогаш не - нема.
Освен ако не форсираш некоја одредена мускулна група, тогаш редоследот на вежбите е твоја лична преференца.
а дали може во еден ден да се вежба трапез рамо и латисимус?????? и ако не може зошто?
Најверојатно си сменил агол на вежбање.Потисок од чело цел живот ја правам со Z шипка, вчера по некоја случајност немаше слободна Z шипка, а брзав и ја правев со права како на видеово, некако денес осеќам поголема болка во трицепсот, а дигав иста тежина како и друг пат, исто серии исто повторувања. Некој искуства за ова?
Енергетски гелови (energy gel) некаде у Скопје? Каде? Цена? Фала.
Sent from my iPhone using Tapatalk