Слепо Црево
Оџачар Грла
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 223
Момци има врска какви стекови јадам, обични или саламурени? Еве више 3 месеца со ред тепам само саламурени... да не се штетни нешто?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека кога би се чистел, би требало да ги одбегнуваш саламурените затоа што се зачинети, а сега гајле немаш секако ако не ти е примарна цел да се стопиш. Мое мислење.Момци има врска какви стекови јадам, обични или саламурени? Еве више 3 месеца со ред тепам само саламурени... да не се штетни нешто?
Саламурените имаат “лажна“ грама пошо се напумпани со солена вода (саламурата).Момци има врска какви стекови јадам, обични или саламурени? Еве више 3 месеца со ред тепам само саламурени... да не се штетни нешто?
Саламурен стек обчино значи дека не е свеж и исто значи дека делумно плаќаш сол и вода а не месо, затоа што успешно саламурење се води како 10% сол во месото. Инаку освен тоа и што ги оптеретуваш бубрезите со вишок сол и тоа што солта задржува вода па изгледаш по 'матен' друга врска немаМомци има врска какви стекови јадам, обични или саламурени? Еве више 3 месеца со ред тепам само саламурени... да не се штетни нешто?
Стероиди се забранети скаро во целиот свет .Од кај ти е информацијата дека можеш да ги набавиш и тоа во МК. Ако сакаш маса земи си гејнер и ке набиеш маса.Едно блиц прашање за стероиди: Дали краткотрајно користење на стероиди може да му наштети на организмот ?
Имам гледано некои видеа на youtube и од таму колку што разбрав не се штетни, иако сум нуб во оваа област сакав да ги пробам за да качам маса, но прво чекам одговор од некој што има искуство со овие работи.
Чекам одговор
Ако се забранети не значи дека не можеш да ги најдеш, и дрогата е забранета ама ...Стероиди се забранети скаро во целиот свет .Од кај ти е информацијата дека можеш да ги набавиш и тоа во МК. Ако сакаш маса земи си гејнер и ке набиеш маса.
Да биле корисни сите би ги земале немало да ги забрануваат.Во МК се е тиња, витамини не се земаат камоли стероиди.Ако се забранети не значи дека не можеш да ги најдеш, и дрогата е забранета ама ...
Познавам луѓе од теретаната кај шо вежбам шо користат, и ич не е проблем за набавка![]()
Вака сега веќе неколку месеци читам и ги “проучувам“. Бев со намера да земам, а и сум во таков круг на луѓе каде скоро сите другари зедоа. Според мене од то досега што сум го сватил за нив совет ти е да не ги земаш ако не си искористил „максимум“ на телото по природен пат и со суплементи. Во која смисла природно?Едно блиц прашање за стероиди: Дали краткотрајно користење на стероиди може да му наштети на организмот ?
Имам гледано некои видеа на youtube и од таму колку што разбрав не се штетни, иако сум нуб во оваа област сакав да ги пробам за да качам маса, но прво чекам одговор од некој што има искуство со овие работи.
Чекам одговор
Има ли во Аеродром некаде некоја теретана која што е со пристојна цена? Значи не таква ко Атлета него маалса такви до 1000 денари месечно да е чланарина?