Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Да, особено кај машките. Мажите се дебелат прво во стомак и таму најбрзо ослабнувааат, за разлика од жените кои се дебелат прво во колковите и долниот дел на стомакот и исто таму најбрзо ослабнуваат. Оваа е хормонски условено.

ме мотивира братче :) фала

Можеби ќе ви звучи смешно сепак како да се направи домашна боксерска вреќа ? од што материјал да биде оној надворешниот слој на вреќата, за внатре не е проблем сепак ме интересира надворешниот од што е најдобро да биде ..

Ако правел некој нека сподели информации ..

Денес ми стигна од Weider ZMA (со L-Tyrosine ) и на опаковката пишува 3 капсули пред спиење. Да ги пијам така или некој да не има поинаков совет ?

Денес ми стигна од Weider ZMA (со L-Tyrosine ) и на опаковката пишува 3 капсули пред спиење. Да ги пијам така или некој да не има поинаков совет ?
ZMA се пие пред спиење секогаш за да потикне лачење на тестостерон плус има магнезиум што го релаксира организмот за подлабок сон.

Шо мислите овој природен мускул е или на стероиди? :eek:

99% сум сигурен дека е природно и така не е нешто екстремно масивен, природен врат и пропорции, само е исчистен супер можеби околу 6-8% масти.

Нема стероиди и анаболици користено, не е нешто голем, ама секак тука се оние кој мислат дека дури и протеини се „неприродни“.

А дека генетика си игра улога кај дечкото - си игра, ама неверојатно добро е исчистен од масти.
Само некако, мали гради ми има за мое око :) (лично мислење)

Oкеј знам дека основите за чистење се правилна исхрана и кардио+тежински. Има некои финти за коа ќе стигнеш на плато? Или суплементи за оние тврдокорни складирани масти да ги стопиш?

Oкеј знам дека основите за чистење се правилна исхрана и кардио+тежински. Има некои финти за коа ќе стигнеш на плато? Или суплементи за оние тврдокорни складирани масти да ги стопиш?

Уште малку кратење на јаглехидрати и калории :)

Fat burner- ите се големо срање, не си ги давај парите џабе :)

Vo prilog na dodadenoto video bi iskomentiral ,Ako videoto e american proizvod bidete sig deka deckoto si ima semice za cistenje napraeno kako sto eden clen kaza, i toa e toa ne se zamaraat amerosite so suplementi posledno vreme iako mn go negiraat toa site vejke ja naogaat polesnata varijanta a za dr dolga tema .......

Можеби ќе ви звучи смешно сепак како да се направи домашна боксерска вреќа ? од што материјал да биде оној надворешниот слој на вреќата, за внатре не е проблем сепак ме интересира надворешниот од што е најдобро да биде ..

Ако правел некој нека сподели информации ..

Јас имам дома вреќа ,правена ,ја купив 3000 денари од човек и имам “LIFETIME“ дека нема да се скине,во спротивно добивам друга :).
Ја имам неколку години и до сега е супер.
За правење треба добра машина за шиење и материјал.

ај едно прашање...дали занете некој нутриционист односно фитнес тренер со познавање и консултации за исхраната... и отприлика која е цената поздрав

carb cycling

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom