Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Како може без мускули некој пренагласени да дојде до некој резултат као затегната кожа или така малце мускулчиња во теретана на девојче?
Мислам ми се вежба нешто али фитнесот ми е многу лигава ствар ко за пред модна ревија припреми ми е.
Значи ок позатегната кожа и малце мускулчиња али не она грозно да е.
самуан ту хелп? и нормално каде што како би можело тоа у ск?

Како може без мускули некој пренагласени да дојде до некој резултат као затегната кожа или така малце мускулчиња во теретана на девојче?
Мислам ми се вежба нешто али фитнесот ми е многу лигава ствар ко за пред модна ревија припреми ми е.
Значи ок позатегната кожа и малце мускулчиња али не она грозно да е.
самуан ту хелп? и нормално каде што како би можело тоа у ск?

Оди во теретаната на Урко таму имаше за женски мислам....

15 god,170cm,80kg
Na gradi digam 42kg,Na grb 25-30kg i Ako ima nekoj da mi kaze eden dobar raspored na ishrana :D:D:salut::salut:

ке пише ли некој за тој начинот на исхрана (6 оброци на ден) што е препорачлив за тие што вежбаат и слично...

anybody?:helou:

Оди во теретаната на Урко таму имаше за женски мислам....
Да ти кажам сфе ми кажа со ова теретанава на урко.. Можда и сфатив нешто.. Детали плиз :pipi: Кај е тоа што е такви ствари

Да ти кажам сфе ми кажа со ова теретанава на урко.. Можда и сфатив нешто.. Детали плиз :pipi: Кај е тоа што е такви ствари
теретааната се наоѓа во новата зграда кај надвозникот спрема пржино од лева страна од семафорите ако идеш од центар према пржино

али да знаеш дека е изгор скапа , али затоа е најдобрата теретана во македонија и има професионалци што ке ти објаснат таму што и како да вежбаш....

ако можеш да си дозволиш, 100% оди таму нема да направиш грешка!:D

ке пише ли некој за тој начинот на исхрана (6 оброци на ден) што е препорачлив за тие што вежбаат и слично...

anybody?:helou:

Раде,врати се едно 5,10,15 страници назад и ќе најдеш имам многу големи извадоци од книги,списанија ставено,бидејќи неможам нешто да прикачам,затоа врати се назад и ќе ги најдеш...

Поздрав

За кај Урко дали ќе може некој да ми даде цени ако знае?

15 god,170cm,80kg
Na gradi digam 42kg,Na grb 25-30kg i Ako ima nekoj da mi kaze eden dobar raspored na ishrana :D:D:salut::salut:

Зошто на грб толку малце?Колку време вежбаш?
Бидејќи ако можеш на гради 40кг зошто да не можеш на грб 70кг?
Јас за исполнет грб вежбам со 70кг.
А за ширина вежбам со 40-50кг.

Е сега немој да правиш мртви дигања,бидејќи ќе си направиш проблеми со раст.....

Тајсон кои вежби се за ширина, а кои за исполнет грб?

Првата вежба ти е за ширина на грб,и втората исто.
Третата ти е за исполнет грб,четвртата ти е за исполнет грб,петтата вежба ти е исто за исполнет грб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom