Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Па може да почнеш со едно 100 кила, па на крај да стигнеш до 150-160... Шала.
Нема соодветна тежина, ќе креваш колку можеш. Исто зависи и од твојата килажа, односно колку си ти тежок. Али мој совет е да си поченш со килажа измеѓу 20-30 кила и 4 серии али може и 3 ако си почетник. И ако сакаш груда бачко, форсирање треба максимално. Исто многу битно е и да не забораваш да бараш помош однсно задњите серии да ги правиш со помош:smir:

Абе нормално е на прв тренинг на бенџ да праиш серии со 60 кила?:Ѕ
Иначе имам 82-3 кила:Ѕ

Абе нормално е на прв тренинг на бенџ да праиш серии со 60 кила?:Ѕ
Иначе имам 82-3 кила:Ѕ

ке видиш утре ке ти се запалат градите :) ,ако евентуално многу се воспалиш иди во аптека и земи андол и магнезиум шумечи (проверена работа) ,иначе денес морам да се пофалам :) се освежив со ....
039442012166__36084.jpg
(проверен гејнер мн јак) :smir:

ке видиш утре ке ти се запалат градите :) ,ако евентуално многу се воспалиш иди во аптека и земи андол и магнезиум шумечи (проверена работа) ,иначе денес морам да се пофалам :) се освежив со ....
039442012166__36084.jpg
(проверен гејнер мн јак) :smir:
Абе два дена поминаа од тоа и на градите ништо не осеќам,могуче да е од тоа дека правам склекови ко луд и плус оптеретувам гради цело време:)
Иначе у тубава шо има?:)

1500 денари е,го имам и предходно пиено многу е добро и ефикасно за тие пари.Ако можете да си го нарачате од интернет не двоуметесе зш тука се 20-30 % поскапи.
После гејнерот откога ке се испие препорачува да си земете амино и чист протеин (за да се исчистите и да накачите повеке чиста мускулна маса)
Ако ве интересира уште нешто слободно прашајте :) :smir:

Сум пробал да набацам тежина со гејнер и стварно бев задоволен.Но,потоа пробав да набацам маса со протеин+креатин+малтодекстрин(сложен јагленохидрат) и сум многу позадоволен.Набацив маса и квалитетен мускул.
Кој имат повеќе кешарица да го проба вториот начин.:wink:

Не идам во теретана ама затоа со таткоми изградивме куќа од која една третина цигли сум качил на 3 спрата :) . Така се развивав како мал, и сега сум бајаги "ситен" па уште и теретана ми фали.
Пред некоја година пробав да одам, и одев едно месец дена и качив 5 кила и се откажав. Сега возам точак :pos2: хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom