Марио Јовановски
: )
- Член од
- 19 април 2007
- Мислења
- 629
- Поени од реакции
- 36
сигурен си ? Де бе..150 - 200 ... x|едно 150 - 200 евра месечно ке се скрпат, а со тие пари ке сенаправиш машина за 3 месеци.........![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сигурен си ? Де бе..150 - 200 ... x|едно 150 - 200 евра месечно ке се скрпат, а со тие пари ке сенаправиш машина за 3 месеци.........![]()
Хазард ти кажа кратко и јасно нема повеќе што да се коментира. Стероидите се штетни само кога се зимаат во огромни количини ќе ти изгоре бубрегот.
сигурен си ? Де бе..150 - 200 ... x|
Од каде сега бубрегот има улога со филтрирање на естерите од тестесторенот,може да ти настрада црниот дроб а не бубрезите!!!
Па секако бе брат дека мора после секој циклус да имаш заштита но и во циклусот при крај некаде,после за чистење клен од софија фарм и кломид а може и нолвадекс за негативните ефекти.:wink:
браво мали добар си...
иначе нез за кленот.. мислам дека престанале софарма да го произведуваат.. така слушнав.. нез
мој совет ти е да не почнуваш нагло со големио тежини бидејќи овој спорт е многу лош со повредите,потоа немој да вежбаш под 3 пати неделно ако сакаш да постигнеш некаков резултат,припази на исхрана на редовен сон кој што е многу битен,вежбај групи на мускули кои немаат допирни точки меѓу себе како на пример грб со трицепс и сл.немој да се оптеретуваш со изгледот барем првите 2 месеци и со среќа па пиши какви резултати ќе имашВака од утре почињам на теретана онака редовно.Порано одев онака кога ке ми дојде на памет не нешто редовно и врска немав од вежбање,вежбав што ми дојде.
Е сега сакам да знам,да ми кажете што и како да вежбам,значи имам маса,не е проблем за тоа.Сакам само да ми кажете како да почнам на почеток да не се оптеретам ова она.Што да вежбам,кои денови и така![]()
Абе, нешто зборував со тој што работи во боди билдинг клубот, и нешто спомна дека има ’’протеини за слабеење’’, дали се ефективни, знае некој?