Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.756
Поени од реакции
3.793
Па може да почнеш со едно 100 кила, па на крај да стигнеш до 150-160... Шала.
Нема соодветна тежина, ќе креваш колку можеш. Исто зависи и од твојата килажа, односно колку си ти тежок. Али мој совет е да си поченш со килажа измеѓу 20-30 кила и 4 серии али може и 3 ако си почетник. И ако сакаш груда бачко, форсирање треба максимално. Исто многу битно е и да не забораваш да бараш помош однсно задњите серии да ги правиш со помош:smir:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Абе нормално е на прв тренинг на бенџ да праиш серии со 60 кила?:Ѕ
Иначе имам 82-3 кила:Ѕ

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Абе нормално е на прв тренинг на бенџ да праиш серии со 60 кила?:Ѕ
Иначе имам 82-3 кила:Ѕ
ке видиш утре ке ти се запалат градите :) ,ако евентуално многу се воспалиш иди во аптека и земи андол и магнезиум шумечи (проверена работа) ,иначе денес морам да се пофалам :) се освежив со ....
(проверен гејнер мн јак) :smir:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
ке видиш утре ке ти се запалат градите :) ,ако евентуално многу се воспалиш иди во аптека и земи андол и магнезиум шумечи (проверена работа) ,иначе денес морам да се пофалам :) се освежив со ....
(проверен гејнер мн јак) :smir:
Абе два дена поминаа од тоа и на градите ништо не осеќам,могуче да е од тоа дека правам склекови ко луд и плус оптеретувам гради цело време:)
Иначе у тубава шо има?:)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
1500 денари е,го имам и предходно пиено многу е добро и ефикасно за тие пари.Ако можете да си го нарачате од интернет не двоуметесе зш тука се 20-30 % поскапи.
После гејнерот откога ке се испие препорачува да си земете амино и чист протеин (за да се исчистите и да накачите повеке чиста мускулна маса)
Ако ве интересира уште нешто слободно прашајте :) :smir:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.830
Кај го зеде? Колку грама е паковката?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Сум пробал да набацам тежина со гејнер и стварно бев задоволен.Но,потоа пробав да набацам маса со протеин+креатин+малтодекстрин(сложен јагленохидрат) и сум многу позадоволен.Набацив маса и квалитетен мускул.
Кој имат повеќе кешарица да го проба вториот начин.:wink:

Член од
6 декември 2007
Мислења
191
Поени од реакции
15
Не идам во теретана ама затоа со таткоми изградивме куќа од која една третина цигли сум качил на 3 спрата :) . Така се развивав како мал, и сега сум бајаги "ситен" па уште и теретана ми фали.
Пред некоја година пробав да одам, и одев едно месец дена и качив 5 кила и се откажав. Сега возам точак :pos2: хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom