Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Забележувам добри резултати од креатинов. Дали кога ке престанам да го пијам ке паднам многу??
Дефиниција со креатин....хмммм грешка синема да паднеш ќе имаш супер дефиниција ако продолжиш со хардкор тренинзи![]()
Дефиниција со креатин....хмммм грешка си
Последно мислам дека беше 3600 денари. Најскап ти е тој протеинМоже некој да ми каже цени за Whey protein чист 100%(optimum).
Може некој да ми каже цени за Whey protein чист 100%(optimum).
Imam nedoumici i bi sakal da gi prasam poiskusnite od mene.
Pocnav so teretana vo fevruari ovaa godina. Sekoj mesec od togas si vezbam kontinuirano i bez golemi pauzi.
Me interesira slednovo: Pretplatata vo teretanata mi istekuva na 10.07. Na odmor zaminuvam okolu 20.07.
Sto da pravam vo periodot 10.07~20.07 i vo periodot koga ke sum na odmor [koj bi treael nekade do 05.08]?
Sto ke mi predlozite? Ne sakam da prekinam naednas so vezbanje i da pravam pauza od 1 mesec.
Pocnav so teretana vo fevruari ovaa godina. Sekoj mesec od togas si vezbam kontinuirano i bez golemi pauzi.
Me interesira slednovo: Pretplatata vo teretanata mi istekuva na 10.07. Na odmor zaminuvam okolu 20.07.
Sto da pravam vo periodot 10.07~20.07 i vo periodot koga ke sum na odmor [koj bi treael nekade do 05.08]?
Sto ke mi predlozite? Ne sakam da prekinam naednas so vezbanje i da pravam pauza od 1 mesec.