нема да паднеш ќе имаш супер дефиниција ако продолжиш со хардкор тренинзиЗабележувам добри резултати од креатинов. Дали кога ке престанам да го пијам ке паднам многу??
Дефиниција со креатин....хмммм грешка синема да паднеш ќе имаш супер дефиниција ако продолжиш со хардкор тренинзи
иам доволно искуство со креатинот и ти кажувам дека кога ќе престанеш да пиеш губиш на обем и добиваш на дефиниција ...Дефиниција со креатин....хмммм грешка си
Последно мислам дека беше 3600 денари. Најскап ти е тој протеинМоже некој да ми каже цени за Whey protein чист 100%(optimum).
За optimum+от незнам, не сум го користел, ја моментално го користам http://www.napumpajse.com/shop/proteini/allwhey-23-kg.aspx.Може некој да ми каже цени за Whey protein чист 100%(optimum).
Епа братче, две опции: или не иди на одмор, или ако идеш на одмор; не пиј алкохол и газирани сокови (или во мали количини, одмор си е одмор сепак), не пуши, прави вежби со сопствена тежина, јади си нормално тоа што има, и тоа ти е тоа. Нема друг начин . А во периодот помеѓу 10-20, замоли го газдата во теретаната каде што вежбаш дали може да ти пушти гратис да вежбаш колку да не доплаќаш за 1 месец за џабе дека на одмор ќе идеш, а после кога ќе се вратиш ќе продолжиш да вежбаш.Imam nedoumici i bi sakal da gi prasam poiskusnite od mene.
Pocnav so teretana vo fevruari ovaa godina. Sekoj mesec od togas si vezbam kontinuirano i bez golemi pauzi.
Me interesira slednovo: Pretplatata vo teretanata mi istekuva na 10.07. Na odmor zaminuvam okolu 20.07.
Sto da pravam vo periodot 10.07~20.07 i vo periodot koga ke sum na odmor [koj bi treael nekade do 05.08]?
Sto ke mi predlozite? Ne sakam da prekinam naednas so vezbanje i da pravam pauza od 1 mesec.
на одмор идеш.паа убаво на плажа секое сабајле ќе си трчаш склекови ова она,нема алкохол,многу леб,плескавици скара ништо од тоа идеш на одмор не да се забавуваш туку психата да си ја одмориш од професионална гледна точка :smir:Imam nedoumici i bi sakal da gi prasam poiskusnite od mene.
Pocnav so teretana vo fevruari ovaa godina. Sekoj mesec od togas si vezbam kontinuirano i bez golemi pauzi.
Me interesira slednovo: Pretplatata vo teretanata mi istekuva na 10.07. Na odmor zaminuvam okolu 20.07.
Sto da pravam vo periodot 10.07~20.07 i vo periodot koga ke sum na odmor [koj bi treael nekade do 05.08]?
Sto ke mi predlozite? Ne sakam da prekinam naednas so vezbanje i da pravam pauza od 1 mesec.
Или па можеш да платиш од 10.07 и да му кажеш да ти напише дека ти истекува на 20.08 дека тие 10 дена нема да бидеш тука и тоа е тоа. На крај краева тие 20 дена нема да ти направат сериозни промени ако пазиш што внесуваш во организмотImam nedoumici i bi sakal da gi prasam poiskusnite od mene.