Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво живо :)
Имам едно прашање , прво во кратки црти да објаснам нешто ,
до пред 12 медеци имав некаде 108 килограми и решив да го сменам начино на живот,, намалив со исхраната и почнав да возам велосипед почнав да вежбам дома склекови стомачни тегови кревање и ја симнав килажата на 81 кило , значи за 12 месеци сум изгубил 27 килограми шо е добро,, ама имам друг проблем и мака,, како на почетокот такаа и сега неможам да вежбам повеќе од пола сат, пример 100 ске
лекови 5 минути одмор пак 100 пак 5 минути одмор па стомачни исто така, кревање тегови и толку неможам повеќе ми се слошува немам енергија сум заматен,, на почетокот мислев е до дебелината ама еве сега ослабив и пак истото е . од што можи да е,?

Ги правиш ептен долги серии у ептен кратко време, ја ги праам у серија по 50 на 15 минути па и повеќе, тоа е доволно време телото да ти се одмори.

Фала на сите :) ќе испобрам секакви варијанти и повеќе да пазам на дишењето и потешки вежби и со повеќе одмор , :)

http://nutrishop.mk/product/creatine-xplode-powder/
мислење за креатинов дали е во ред да се внесува и за кој период може да се очекуваат резултати
Овдека имаш 6 вида на креатин, а креатин како креатин стандард... Резултати ќе имаш ако усогласиш храна, тренинг и одмор иначе тешка работа...

Доволно е ова за почеток на 5 недделен циклус, неделно да се додаваат плус 2 сета за секоја група ?
5c50a22a5eae6537fd73773472aae3ba.jpg
ccd7534572ee49455386436bc08a10d4.jpg

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ако сакате мускули само ова. :Pos:
d9ca1d9e49e3a73089a56c0956e6e8a0.jpg

Ако сакате мускули само ова. :Pos:
d9ca1d9e49e3a73089a56c0956e6e8a0.jpg

Во ова ќе да е тајната ;)
Туна земам само од КАМ таа што беше порано во жолто сега сино паковање, најисплатлива е и не е лоша. За 275 денари има да купиш 5 туни од таа.

сакаш мускули ќе одиш сам ќе си ловиш риби. ем малку вежба ем еден куп квалитетни протеини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom