Bob Sinclar @ Ohrid City Stadium - 30.07.09

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Овие Табана клуб, Зз топ, Кукузел кај се наоѓаат во Охрид ако може да ми каже некој?

900 денари лол немој те бе кај вреди синклер толку ццц ај да речеш карл кокс или паул ван дајк ама синклер хаха е бе лоповска држава:pishtoldz

Овие Табана клуб, Зз топ, Кукузел кај се наоѓаат во Охрид ако може да ми каже некој?
Оди накај Уранија,ако знаеш каде е...значи застануваш на плоштад и тргни десно од билбордот тој големиот што е со лед панел и звук(вака најсликовито да ти објаснам).И едно време ќе стигнеш од лева и од десна страна се двете музички продавници.Нема шанса да ги промашиш :smir:

Оди накај Уранија,ако знаеш каде е...значи застануваш на плоштад и тргни десно од билбордот тој големиот што е со лед панел и звук(вака најсликовито да ти објаснам).И едно време ќе стигнеш од лева и од десна страна се двете музички продавници.Нема шанса да ги промашиш :smir:
Ок, нема везе. Утре ќе поминам во Југотон. :)
Фала сепак.

Одлична забава напрај јак филинг не мора да си кузнајт колку техноман за да се вклопиш баш ми се допадна денс ритамот кој те тера да лудуваш и да играш не беше досадно како што мислев навистина напрај јака атмосфера сите се изоткачија... опуштено и слободно на стадион во патичиња супер беше иако во принцип техно не е мој тип на музика имаше добри ремикси, јако беше не можам да се пожалам.... :vozbud:

Бреее јас си мислев само на Слаткар оделе фуфици со деклотиња и 12ска штикла.. нишо ич ми се руши филм :(

Инаку да,одлична журка..искрено очекував повеќе,но и вака не беше лошо.
Загревањето[по мое ова кажано]со Бабура беше супер, крена атмосфера, Боб излезе на сцената некаде кун 00,25 или така нешо беше и нормално започна со Rock this party каде шо сите буквално скокаја и играја...Претпоследна беше Love generation, а последната никако да ми текне на насловот не и не..
Само заради то шо играв,а не стоев ко статуа и мрдав напред-назад со главата слушнав коментари од типот: Види ја колку е надрогирана ..
o, да..ми ласкаја:pipi:
Заврши некаде кун 20 за 3 и такоо..
битно се исплатија 900те денари..[кои пари, гратис имав :pos:]

Бреее јас си мислев само на Слаткар оделе фуфици со деклотиња и 12ска штикла.. нишо ич ми се руши филм :(

Инаку да,одлична журка..искрено очекував повеќе,но и вака не беше лошо.
Загревањето[по мое ова кажано]со Бабура беше супер, крена атмосфера, Боб излезе на сцената некаде кун 00,25 или така нешо беше и нормално започна со Rock this party каде шо сите буквално скокаја и играја...Претпоследна беше Love generation, а последната никако да ми текне на насловот не и не..
Само заради то шо играв,а не стоев ко статуа и мрдав напред-назад со главата слушнав коментари од типот: Види ја колку е надрогирана ..
o, да..ми ласкаја:pipi:
Заврши некаде кун 20 за 3 и такоо..
битно се исплатија 900те денари..[кои пари, гратис имав :pos:]

Еден збор...ЛУДНИЦА!!!
Боб направи одлична забава (дури и појака од на Роџер Санчез).

Дури и на неколку пати Боб правеше срциња со рацете (како ве сакам :)) и беше изненаден од тоа како пеевме...кога прекинуваше по малу на песните.

пр. Rock this party...ние: Dance everybody!!!! :) (објаснав а?:smir:)

Lala Song

http://www.youtube.com/watch?v=CB1RutFp0Cc

и јас си имав гратис :)

Еве фотки од забавата :)

bob1.jpg
publ1.jpg

publ4.jpg
publ11.jpg

publ6.jpg
race.jpg

bob6.jpg

BOB SINCLAR IS IN THE HOUSE!!! YEAH!!!

Значи повеќето од тие што пишаја беа со гратис сошто најнормално некој клабер нема да фрли 900 за боб синклер :)

не бев со гратис... купив карта за 100 денари ЊТФ... и си поминав супер... алал да му е напрај лом... иам нешто снимано и некој слики ама то ако ги уплоад ќе ги видите... сепак си поминав многу убо...сакав да се шверцам ама на секој ќош имаше обезбедување и не фаите првиот пат... после дојде еден и купив карта за 100 денари:vozbud:

Значи некој ќарил гратис, ама не му се идело, па решил да го даде за симболична цена :)

Значи некој ќарил гратис, ама не му се идело, па решил да го даде за симболична цена :)
најверојатно... ама од ко влегов после ќе се каев и да не појдев макар и за 1000 денари

Тончи, не ги слушај овие што влегле гага или за 100-че. Јас чесно поштено платив 900 ден. и ич не ги жалам парите што ги дадов. Одлично беше. Ретко кој можеше да остане мирен на таква музика. Влегов во 10:30 негде, резидент добро не загреа. Боб Синклер излезе во 00:25 со Rock This Party, заврши негде 3 саат. Мене закон ми беше. За слики/клипови да ги аплоадирам ќе ги споделам. :smir:

Еве неколку клипови

Слики (само овие јасно се гледаа, другите не беа добри ради движење)
100_2503.jpg

100_2529.jpg

100_2530.jpg

100_2541.jpg

Кад је гага и киселина је блага... ќаривме гратиси и ојдовме на Синклер. Прв пут да идам на масовен хаус жур. Али како и да е топ пројдов, типов е океј, а и после него диџејот ми се бендиса шо испушта добри тракици...

Ај и од овој жур иам клипови, ќе стаам. [HQ].

Ја немав гратис и си поминав најлудо, секоја му чест, бевме на прв ред пред него (со зелени капи), може сметавме на некој ама тоа е, високи сме! Сакам да кажам, не беа сите со гратиси, и ич не жалам за 900те денари за карта :vozbud:

закон бее капите :) и ја си зедов една (па ја носев и за таламаска :)) ама бев назад... од ко заврши боб излегов најнапред и си ојдов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom